جفت ارز یورو/دلار هفته جدید را کمی صعودی آغاز کرد، اما شتاب خود را از دست داد و به زیر 1.1300 بازگشت. این جفت ارز امروز تحت فشار تقویت دلار قرار گرفت. شاخص دلار در روز جمعه قرمز بسته شد اما اکنون با 0.23 درصد افزایش در 96.30 معامله می شود.
تحلیلگران می گویند تصمیم بانک مرکزی اروپا کاملاً در تضاد با تصمیم فدرال رزروی است که اکنون به نظر می رسد فشار سیاسی را برای محدود کردن سیاست پولی فوق نرم افزایش می دهد. متعاقباً، جفت ارز یورو/دلار ممکن است سقوط شدیدی داشته باشد.
در حالی تشدید کمبود گاز می تواند آشفتگی اقتصادی را تشدید کند، اعمال اقدامات سختگیرانه تر برای فاصله گذاری اجتماعی، اختلاف در برآوردهای مسیر تورم در ایالات متحده و منطقه یورو و انتظارات برای نرخ بهره ممکن است در کوتاه مدت به حمایت از دلار ادامه دهد و به تبع آن ضعف یورو ادامه خواهد داشت.
در تقویم اقتصاد کلان خبر خاصی نیست و با فقدان محرک های اساسی، دلار به طور پیوسته در برابر رقبای اصلی خود تقویت می شود، در حالی که بازدهی خزانه داری 10 ساله در حدود 1.5٪ ثابت باقی می ماند.
سرمایه گذاران مشتاق باز کردن موقعیت های بزرگ قبل از نشست های مربوط به سیاست های پولی بانک های مرکزی پیشرو جهان نیستند. همانطور که انتظار میرفت، بانک مرکزی اروپا ممکن است به دلیل افزایش نگرانی ها در مورد اینکه فشار Omicron میتواند بهبود اقتصادی در منطقه یورو را تضعیف کند، مجبور به اتخاذ موضعی منفی شود.
بر اساس نظرسنجی اخیر رویترز، کارشناسان انتظار دارند بانک مرکزی اروپا به خرید اوراق قرضه به ارزش 40 میلیارد یورو در هر ماه تا پایان سال 2022 ادامه دهد. در عین حال، حدود 60 درصد از پاسخ دهندگان (18 نفر از 31 نفر) گسترش این نوع جدید از ویروس کرونا را عامل اصلی خطر نزولی برای اقتصاد منطقه یورو در سال آینده می دانند.
از نظر فنی، به نظر می رسد که جفت ارز یورو/دلار به انتهای روند اصلاحی خود نزدیک می شود و احتمالا بعد در این هفته شاهد نوسانات چشم گیری خواهیم بود.
سطح فنی و بسیار قوی 1.1300 همچنان نقش کلیدی در وضعیت یورو دارد. شرایط برای این جفت ارز مبهم است، اما اکثر تحلیلگران سناریوی نزولی را محتمل تر می دانند.
در صورت استارت خوردن روند نزولی، احتمال افت حتی تا 1.1100 هم وجود دارد.
پیش بینی بالا راهنمای مستقیم برای اقدام خاصی نیست، بلکه فقط یک حدس و مشاوره است، چراکه در نهایت تصمیم فقط با شماست. اگر به تجزیه و تحلیل و پیش بینی های ما، چه فنی و چه بنیادی علاقه مند هستید، حتما به سایت FIBO Group سری بزنید و از سایر امکانات این شرکت استفاده کنید.
برای تعیین تولید ناخالص داخلی (GDP) در هر کشور، قیمت کالاهایی که آن کشور تولید می شود و همچنین بهای تمام شده خدماتی که ارائه می دهد، بررسی می شود. این شاخص به صورت درصد نشان داده می شود و تغییرات قیمت را با در نظر گرفتن فرآیندهای تورمی به نسبت دوره های قبلی ثبت می کند.
نتیجه تولید ناخالص داخلی عامل اصلی است که واحدهای پولی کشورهایی که در مبادلات ارزی بینالمللی حضور دارند، حساس و واقع بینانه به آن واکنش نشان میدهند. مبنای این پلتفرم، نتایج تولید ناخالص داخلی در کشورهایی مانند ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، کانادا، استرالیا، نیوزلند است. اخیراً چین بسیار مطمئن وارد این لیست شده است، که البته این کاملاً قابل پیش بینی و قابل درک است. اقتصاد این کشور حدود 40 درصد از کل تولید جهان را تامین می کند.
اطلاعات مربوط به تولید ناخالص داخلی می تواند به سه شکل منعکس شود:
• مقدماتی،
• اصلاح شده،
• نهایی.
هر یک از آنها می تواند تأثیر متفاوتی بر تجارت کشورهای شرکت کننده در این فرآیند داشته باشد. اما مؤثرترین آن، شکل اولیه (پیش نویس) گزارش است. دقیقا داده های پیش بینی شده، سازوکار تجارتی را که به هر روند جدید در اقتصاد کشورهای قوی حساس است، به حرکت در می آورد.
برای هر کشور، زمان انتشار این داده ها به طور جداگانه تعیین می شود. برای اینکه انتظار برای دریافت اطلاعات راحت تر شود، باید بدانید که آن در منطقه زمانی شرق آمریکای شمالی (EST) نشان داده می شود. بنابراین، برای ایالات متحده آمریکا شاخص زمانی انتشار اطلاعات تولید ناخالص داخلی - 8:30 صبح طبیعی تر به نظر می رسد.
ارزیابی اولیه از وضعیت کلی اقتصاد در ایالات متحده به صورت فصلی انجام می شود و سی روز پس از پایان این دوره در وب سایت دفتر تحلیل اقتصادی منتشر می شود. را بزرگترین منابع اطلاعاتی مانند بلومبرگ، رویترز و غیره نیز به انتشار این اطلاعات علاقه نشان می دهند. تجزیه و تحلیل در قالب سالانه ارائه می شود.
گزارش های اداره آمار استرالیا در مورد وضعیت تولید ناخالص داخلی باید 65 روز پس از پایان سه ماهه در ساعت 21:30 منتظر آن بود. گزارش تولید ناخالص داخلی چین نیز دوره سه ماهه را پوشش می دهد و تنها 18 روز پس از پایان آن در ساعت 22:00 منتشر می شود. منبعی که ابتدا آن را ارائه می دهد، وب سایت اداره ملی آمار ایالتی است.
وظایف تعیین و انتشار داده ها در مورد تولید ناخالص داخلی در بریتانیا به آژانس ملی آمار واگذار شده است. این موسسه داده های اولیه را در 24 روز پس از پایان سه ماهه در ساعت 5:30 ارائه می دهد. و با یک برآورد به روز، که تأثیر بیشتری بر روند معاملات دارد، معامله گران می توانند یک ماه بعد در همان زمان با آن آشنا شوند.
آژانس آمار کانادا نتایج تجزیه و تحلیل خود را پس از 60 روز و با توجه به نتایج گزارش ماه در ساعت 8:30 ارائه می دهد. ویژگی تجزیه و تحلیل ها این است که این تنها کشوری است که واحد پول آن اصلیترین و گزارش ها برای یک دوره ماهانه جمع آوری می شود. به همین دلیل است که هر انتشار چنین سندی، تأثیر محسوسی بر روند معاملات دارد. انتشار گزارش تولید ناخالص داخلی سه ماهه کانادا بر اساس مجموعه ای از انتشارات ماهانه منتشر می شود، بنابراین استقبال خاصی از این رویداد در بازار نمی شود.
گزارش نیوزلند توسط آژانس آمار دولتی این کشور حداکثر 80 روز پس از پایان سه ماهه ارائه می شود. شرایط انتشار مانند سایر شرکت کنندگان در این فرآیند است.
انتشار اطلاعات مربوط به تولید ناخالص داخلی کشورهای تاثیرگذار در بازار ارز به عنوان یک رویداد خبری مهم تلقی می شود. در فهرستهای تقویم اقتصادی، شاخصهای مربوط به تولید ناخالص داخلی از نظر اهمیت در رتبههای برتر قرار دارند. معمولا در عرض 30 دقیقه پس از انتشار گزارش ها، نوسانات معاملاتی می تواند حدود 150 واحد باشد.
اطلاعات مربوط به تولید ناخالص داخلی نشان دهنده میانگین پتانسیل شاخص اقتصادی و فعالیت کشور است و همچنین وضعیت دوام اقتصاد آن کشور را گزارش می دهد. این مفهوم شامل عواملی مانند حجم تولید، مشکلات اجتماعی، تجارت، سطح مخارج مصرف کننده و غیره است. بنابراین گزارش های مثبت از وضعیت اقتصاد هر کشور، تأثیر مفیدی بر ارزش پول آن کشور دارد.