جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده
تا به کنون شاهد افت ادامه دار نرخ دلار ایالات متحده، در طول هفته ی اخیر بوده و با توجه به تخمین های پیشین، آمادگی لازم را برای رویارویی با این مسئله نیز داشتیم. هم اکنون هیچ زمینه ای از نظر تکنیکی به منظور انجام معاملات فروش در طول این هفته، موجود نمی باشد. اگرچه شاید، بتوان شهامت لازم را به منظور خرید آتی این دارایی به عمل آورد. هم اکنون نرخ گذاری های موجود در آستانه ی نزدیک شدن به میزان حداکثر ماقبل خود، که در ماه می ۲۰۱۶ میلادی شناسایی شده بودند، می باشند. بدین ترتیب احتمال بر این است که اکثر بازرگانان، شروع به گشایش افزون پوزیشن های کوتاه ( به منظور فروش این دارایی ) بنمایند. اگر چه واقعه ی پیش رو، عاملی شتابدهنده و تأثیر گذار بر نوسانات این شاخص نسبی خواهد بود. این عامل مبنی بر نشر گزارش تصمیمات بانک مرکزی اروپا در رابطه با تجدید نرخ درصد بهره های بانکی می باشد. تا به عرضه رسیدن این گزارش به تاریخ ۲۰.۰۷.۲۰۱۷ و به ساعت ۱۱:۴۵، می توان شاهد افزایش فعالیت های معاملاتی بازرگانان هم از طریق خرید و هم فروش این دارایی در بازار ارزی فعلی بود. تخمین کنونی ما مبنی بر وقوع نوسانات نرخ معاملات آتی در محدوده ی ۱.۱۶۰۰-۱.۱۴۰۰ یعنی نهایتا تا بازه ی ۲۰۰(pips) می باشد.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
در روز جمعه ی اخیر، شاهد دستیابی این شاخص نسبی به سطح هدفی دوم، یعنی سطح ۱۱۲.۳۵ بودیم. در حال حاضر بهتر است، به معاملات خرید این دارایی اولویت داد. در طول این هفته می بایست بر همگرایی نرخ گذاری ها و همچنین داده های میانگین متحرک ۲۰۰ روزه (واحد آماری یک سال کاری)، در محدوده ی ۱۱۱.۱۰-۱۱۰.۸۰ تمرکز بیشتری نمود. از نظر بازه ی زمانی، وقوع این تحرکات، از روز چهارشنبه تا پنج شنبه امکان پذیر می باشند. همان طور که در طول گذر این بازه ی زمانی، منتظر نشر داده های ماه ژوئن، مربوط به میزان سود خالص حساب بازرگانی ژاپن و وقوع نشست سران بانک مرکزی این کشور در رابطه با میزان آتی نرخ درصد بهره های بانکی می باشیم. در حال حاضر و از نظر تکنیکی سطوح مقاومت فعلی، در طول هفته، شامل سطوح ۱۱۳.۲۰-۱۱۳.۰۰ می باشد.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده
هم اکنون دارایی ارزی پوند استرلینگ در حال بازپردازی زیان های اخیر خویش به بازرگانانی که با استفاده از این واحد ارزی سرمایه گذاری کرده بودند، می باشد. این جریان مبنی بر مقرر بودن اهداف معاملاتی فروشنده ی عمده ی فعلی، در محدوده ی نرخی بالاتری از نمودار بازار شاخص مربوطه می باشد. محدوده ی هدفی ماقبل ما که به منظور انجام معاملات خرید این دارایی در روز جمعه و میان بازه ی ۱.۳۰۲۰-۱.۳۰۱۰ تعیین شده بود، تا حدود ۱۰۰ (pips) ارتقاء یافته است. و به دلیل اینکه عقب گرد نزولی (گرایش معکوس) این شاخص نسبی پس از برخورد با سطح مقاومت به انجام نرسیده، می توان منتظر رشد مسلم شاخص GBP/USD در آینده ای نزدیک بود. با توجه به داده های بی سر و صدا و خنثی تقویم اقتصادی بریتانیا، انجام معاملات با استفاده از پوند چندان جذاب نخواهد بود. بدین سان معاملات مربوط به این دارایی را به فردا موکول میکنیم. همان طور که احتمال ما مبنی بر پیدایش به موقع نقطه ای دیگر برای تجدید معاملات خرید می باشد. در طول روز می توان به معاملات معدودی در محدوده ی ۱.۳۱۰۰-۱.۳۰۵۰ پرداخت.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و ین ژاپن
با توجه به سطوح هدفی پشتی بانی موجود، شامل ۱۴۶.۸۰-۱۴۷.۰۰، عقب گرد امروز این شاخص نسبی را پس از برخورد با سطح مقاومت ۱۴۷.۷۰ می توان به عنوان سیگنالی مطمئن برای به انجام رساندن معاملات مربوطه در نظر گرفت. در حال حاضر احتمال رشد افزون این شاخص نسبی در روز دوشنبه موجود نمی باشد.