در طول ۳ روز اخیر، با تکرار چندین بار تلاش متعدد دلار ایالات متحده، به منظور تثبیت رشد دوباره ی نرخی خود مواجه بوده ایم. هرچند که هم اکنون، شاهد از سر گیری دوباره ی معاملات فروش این واحد ارزی در سطح بازار می باشیم. در واقع، شواهد موجود مبنی بر تحت فشار بودن این واحد ارزی به دلیل کاهش روز افزون باور اعضای بازار، به افزایش آتی نرخ بهره و همچنین وضعیت ژئوپلتیک کنونی در این کشور می باشد. بدین سبب نیز یکی از مسائل ترس برانگیز از نظر سرمایه گذاران،مبنی بر احتمال اجتناب سیستم ذخایر فدرال، از افزایش سطح نرخ بهره، به دلیل نرخ کند رشد تورم فعلی در ایالات متحده به حساب می آید. همچنین بر اساس داده های سازمان CME Group، انتظارات فعلی بازار، مبنی بر رشد حتمی شاخص نرخ تورم سال جاری، به میزان ٪۴۰ بوده، که با بررسی داده های این سازمان در چهارشنبه ی اخیر، شاهد دریافت آمار احتمالی رشد ٪۴۷ شاخص مربوطه در طول امسال بوده ایم.
جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده
طبق شواهد تکنیکی-نموداری، احتمال بر این است، که قدرت معاملات فروشندگان دارایی مورد نظر رو به کاهش بوده و بسته شدن این هفته ی معاملاتی، با افزایش نرخ شاخص نسبی این جفت ارزی به انجام خواهد رسید. با این وجود، منطقی تر از هر راهکاری، استفاده از تاکتیک پیشتر یاد شده و ادامه دادن به معاملات فروش این دارایی به حساب می آید. چرا که با توجه به شکل گیری کندلی ستاره ی ثاقب، مندرج در نمودار هفته ی پیش، کاهش نرخ EUR/USD در آینده ی نزدیک، امکان پذیرتر شمرده می شود.
همچنین، با حساب تحکیم نرخی اخیر ارز های ین ژاپن و فرانک سوئیس، افت میزان فعالیت های معاملاتی دیگر جفت های ارزی کاملا مفهوم و قابل درک می باشد.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
با توجه به شواهد نموداری، شاهد دستیابی نرخ گذاری ها به سطوح هدفی پیشتر کشف شده، گردیده ایم. هرچند که با بروز بازگرد برداری نرخ گذاری ها، هنوز مواجه نشده ایم. بر اساس ارزیابی های تکنیکی، پیشنهاد بر اسکان نقطه ی سقوط بحرانی نرخ گذاری ها، ثابت بر سطح ۱۰۸.۶۰ می باشد. اما در آخر و به منظور پیش بینی دقیق تر نوسان های آتی، می بایست با ابراز توجهی بیشتر، به گزارش های سیاسی آتی و مربوط به دارایی مورد نظر وارد معامله شد. چرا که تنها تأثیرات برگرفته از اوضاع سیاسی در پیش رو، توان افزایش تمایلات سرمایه گذاران، به معامله با واحد های ارزی دلار، ین و فرانک سوئیس را دارا می باشند .
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده
جفت ارزی مورد نظر، به عنوان یکی دیگر از واحد های ارزی پر اهمیت امروزه ی بازار به شمار می آید، که متأسفانه، هنوز روز در معرض توجه بازرگانان قرار نگرفته است. همواره یاد آورم، که رشد کمبودی سود خالص حساب بازرگانی بریتانیا، می بایست به عنوان یکی از دلایل قاطع افت نرخی این جفت ارزی تا بازه ی ۱.۲۸۶۰-۱.۲۹۰۰، به حساب می آمد. چرا که نرخ ارز پوند استرلینگ، پس از انتشار داده ی مربوطه، برعکس، افزایش یافته است. یکی از دلایل مهم واقعه ی اخیر، کمبود میزان فعالیت های معاملاتی این جفت ارزی بوده و همچنین بی میلی سرمایه گذاران، به منظور معامله با دارایی های ریسک افزون، یکی دیگر از دلایل دیگر بروز چنین روند نرخی به حساب می آید.