جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده
هم اکنون شاهد عمل کرد سیگنال های فروش، در تایم فریم های مقیاس بالا، گردیده ایم. همچنین در پی نشر اخبار ۱۳:۳۰GMT امروز نیز، می توان با تحریک بیشتر افزایش سطح اشباع فروش این جفت ارزی در بازار نیز، مواجه شد. نزدیک ترین بازه ی هدفی به منظور خرید این جفت ارزی، شامل سطوح ۱.۱۶۷۵-۱.۱۷۵۰ می باشد.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
با توجه به بحران فعلی چالش های آمریکا و کره ی شمالی، احتمال افزایش لحظه به لحظه ی سطح تقاضای ین ژاپن، فرانک سوئیس، دلار و طلا افزون می باشد. به همین دلیل نیز، می بایست آمادگی کافی، به منظور رویارویی با کاهش های امکان پذیر و به صرفه ی در پیش روی ین ژاپن را، کسب نمود. به دلیل بیانیه ی اخیر کره ی شمالی، در رابطه با اعلام جنگ اخیر آمریکا به این کشور، پیونگ یانگ می تواند هواپیما های آمریکایی را مورد هدف قرار داده و چنین امری می تواند سبب درگیری ایالات متحده با جنگی دوباره گردد.
در طی چنین چالش هایی، اکثریت بازار، به واحد های ارزی کم ریسک تر روی می آورند. سطح ۱۱۱.۲۳، یکی از بحرانی ترین سطوح پشتیبانی جفت ارزی USDJPY، به حساب می آید. از این سطح به بعد می توان به گشایش معاملات خرید بیشتری پرداخت.
جفت ارزی پوند استرلینگ و دلار ایالات متحده
همواره، شاهد کاهش آرام پوند استرلینگ می باشیم. در این بین می توان از ایده ی فروش این جفت ارزی، همراه با بازگشت نرخ گذاری ها، پس از اصابت با خط گرایش سال ۲۰۰۸ نیز، استفاده نمود. با این حال، با فعالیت های چشم گیر فروشنده ی عمده ی این جفت ارزی، فعلا رو به رو نمی باشیم. چرا که احتمال رشد غیر منتظره ی نرخ پوند، در حین گذر معاملات، بالا تر از سطح ۱.۳۴۰۰، بسیار افزون جلوه می نماید. در صورت نفوذ نرخ گذاری ها، به سطح ۱.۳۹۰۰، تیک پروفیت خرید این جفت ارزی، شامل سطح ۱.۳۹۰۰ خواهد بود.
در طی گذر دو روز آتی، با کمرنگی پیش زمینه ی خبری از بریتانیا، مواجه می باشیم. به همین دلیل نیز، احتمال ایجاد نوسان های امروزی، مابین سطوح ۱.۳۵۵۰-۱.۳۴۰۰، بسیار افزون می باشد.