برای شاخص USDX، اتمام ماه جولای، همراه با کاهش بی پایان نرخی و آمادگی ترامپ، به منظور اجرای تحریم ها، علیه روسیه و چین می باشد. تقریبا تمام منابع مطبوعاتی، از گزارش های متعدد در این رابطه دریغ ننموده اند و بی شک چنین روندی، دلیل خاصی به منظور تحکیم نرخی و خرید عمده تر این واحد ارزی نسبت به دیگر واحدهای ارزی پایه نخواهد بود. علاوه بر این در رابطه با وابستگی میزان درخواست به منظور خرید دلار ایالات متحده و داده های آماری از چین، در طول ارزیابی دیروز صحبت نموده ایم و با توجه به داده ی Caixin در رابطه با شاخص PMI چین، شاهد افزایش این شاخص از میزان ۵۰،۴ pips در ماه ژوئن به میزان ۵۱،۱ pips در ماه جولای می باشیم.
جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده
در طول نشر داده های آماری ماه جولای PMI آمریکا به ساعت ۱۳:۴۵GMT، شاهد افزایش میزان نوسان های نرخی این دارایی و واکنشی محدود از سوی بازار خواهیم بود. بازه ی پشتیبانی موجود، شامل سطوح ۱.۱۷۹۴-۱.۱۷۸۰ می باشد. محدوده ی مقاومت امروز شامل سطح ۱.۱۸۷۰ خواهد بود. بازگشایی معاملات فعلی، تنها پس از برخورد و بازگشت از سطوح پیشتر نگاشته شده، میسر خواهد بود. و همچنین تنها در صورتی که به ترفندهای معاملات میان روزی آشنایی کامل دارید، به بازگشایی معاملات خرید و فروش بپردازید. بدین معنی، که تنها در صورت دستیابی نرخ گذاری ها به سطوح مربوطه، بدون بروز سیگنال کندلی مبنی بر گرایش معکوس، بازگشایی معاملات میان روزی، اساسا به جا نخواهد بود.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
بازه ی معاملاتی دیروز، همواره مناسب معاملات امروزی نیز می باشد. بازه ی مورد نظر شامل سطح پشتیبانی ۱۱۰.۱۰ و سطح مقاومت ۱۱۰.۸۰ خواهد بود. با وجود اینکه، در طول روز منتظر نشر داده های مربوط به تغییرات میزان شاخص جهانی فعالیت های تجاری می باشیم، نوسان های نرخی واحد ارزی ین ژاپن چندان، چشمگیر نخواهند بود. دلیل چنین امری، توجه افزون اعضای بازار به ارزهایی همانند؛ یورو و پوند می بوده و با توجه به تجربیات، ین ژاپن در چنین شرایطی همواره سعی بر حفظ بازه ی معاملاتی خود داشته است. در صورت رشد نرخ این دارایی در طول روز، دستیابی نرخ گذاری ها به سطح مقاومت ۱۱۰.۸۰، در آغاز جلسات معاملاتی آسیا و در آستانه ی اتمام روز، چندان دشوار نخواهد بود.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده
شاخص PMI بریتانیا، پس از دستیابی به سطح ۵۷.۳، به مدت دو سال متوالی در حال کاهش بوده و به همین دلیل نیز، بهتر است با توجه به تحرکات این شاخص (انتشار داده های مربوط به PMI بریتانیا به ساعت ۰۸.۳۰GMT به وقوع می پیوندد)، دست بر اجرای تصمیمات معاملاتی آتی دارایی مورد نظر برد. در صورت کاهش مضاف این شاخص، کمتر از سطح ۵۴.۳، معاملات فروش پوند استرلینگ در طول روز، با استفاده از بازه هدفی کنونی، شامل سطوح ۱.۳۱۷۶-۱.۳۲۰۰، میسر خواهد گشت. و در صورت رشد نرخ این جفت ارزی، شاهد دستیابی نرخ گذاری ها به سطح جدیدی از حداکثر میزان نرخ جفت ارزی مورد نظر در سال جاری، که شامل سطوح ۱.۳۲۷۰-۱.۳۲۵۰ می باشد، خواهیم گردید.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و ین ژاپن
نوسان های نرخی این دارایی هم اکنون چندان افزون نبوده و بازه ی معاملاتی که به منظور انجام معاملات دیروز تخمین زدیم، همواره به صورت نقطه به نقطه، بسیار دقیق و به همان شکلی که ما ارزیابی نمودیم، در حال تغییر مکان و دستیابی سطوح مورد نظر می باشد. به منظور اجرای معاملات فروش امروز، می بایست از سطوح ۱۴۵.۸۰-۱۴۵.۶۵ به بازگشایی معاملات مورد نظر پرداخت و به منظور جلوگیری از افزایش ممکن بار منفی معاملات آتی، با اسکان دستور معاملاتی stop-loss در سطح ۱۴۵.۹۲ ریسک های ممکن را کاهش داد. نقاط هدفی کاهش نرخ این دارایی، در سطح ۱۴۵.۱۱ قرار خواهند داشت.