جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده
از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۱۵:۰۰، سرنوشت سطح ۱.۱۹۰۰ رقم خواهد خورد. در صورتی، که نفوذ صعودی نرخ گذاری ها به این سطح انجام پذیرد، به احتمال زیاد و تا اواخر این هفته، شاهد شکل گیری پشتیبانی ۱.۱۹۰۰ و سطوح حداگثر جدیدی، خواهیم بود. هرچند که، در صورت پایدار بودن سطح ۱.۱۸۰۰، احتمال بازگشت نزولی نرخ گذاری ها، پس از برخورد با این سطح مقاومت افزایش خواهد یافت. بررسی مورد نظر شامل ارزیابی تکنیکی نمودار این جفت ارزی بوده و در صورتی که به ارزیابی بنیادی بپردازیم، شاهد تأثیر گیری شدید نوسان های این جفت ارزی، از چگونگی شرایط سیاسی-داخلی ایالات متحده خواهیم بود. هرچند که، در صورت افزایش اطمینان سرمایه گذاران به دلار، با توجه به احتمال کاهش هرج و مرج های سیاسی ایالات متحده با شروع ماه سپتامبر، امکان تحکیم یابی نرخی دلار، افزون تر خواهد گشت. بدین سبب رشد مصنوعی نرخ دلار(با بروز سفته بازی عمده) و کاهش نرخ واحد ارزی یورو بر اساس این تغییرات، میسر خواهد گشت.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
راهبرد بهینه ی امروزی، به منظور انجام معاملات با ین، شامل استفاده از بازه ی معاملاتی هم سطح با کانال گرایش افقی کنونی در تایم فریم یک ساعته می باشد. محدوده ی پشتیبانی شامل سطوح ۱۰۹.۵۰-۱۰۹.۷۵ و سطوح مقاومت شامل ۱۱۰.۷۰-۱۱۰.۲۰ خواهند بود.
جفت ارزی پوند استرلینگ و دلار ایالات متحده
نفوذ صعودی نرخ گذاری ها به وقوع پیوسته و شاهد پیدایش مقاومت جدیدی در حوالی سطح ۱.۲۹۰۶ گردیده ایم. در صورتی که نرخ گذاری ها پایین تر از سطح مربوطه اسکان داشته بگیرند، اولویت معاملاتی از آن فروش دارایی مربوطه خواهد بود. اهداف فروش معاملات کوتاه، شامل سطوح ۱.۲۸۷۰-۱.۲۸۸۴ بوده و نوسان های معاملاتی پس از ساعت ۱۱:۳۰GMT و بعد از نشر داده های مربوط به سطح تورم و نرخ خرده فروشی در بریتانیا، افزون تر خواهد گشت.