رزمایش های موشکی دوباره ی کره ی شمالی، سبب بروز نوسان های دوباره ی نرخ دلار ایالات متحده گردیده است. با این حال، افت بلند مدت این واحد ارزی، فعلا میسر نمی باشد. همواره یاد آورم، که اخبار مربوطه، جدید نبوده و آمادگی ریسک یاد شده را، اکثریت بازار دارا می باشند.
جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده
محدوده ی مقاومت معاملات میان روزی، شامل سطوح ۱.۱۹۳۵-۱.۱۹۳۰، می باشد. در صورت عدم رشد نرخ تا محدوده ی یاد شده، احتمال افت جفت ارزی تا بازه ی پشتیبانی ۱.۱۷۰۰-۱.۱۸۰۰، امکان پذیر خواهد بود. از نظر تکنیکی، نفوذ نرخ گذاری ها به سطح ۱.۱۹۳۰، سبب رشد آتی این جفت ارزی تا سطح ۱.۲۰۰۰ خواهد گردید.
نشر داده های ماه جولای، در رابطه با تغییرات حجم سود خالص حساب بازرگانی اتحادیه ی اروپا در طول امروز، می تواند به عنوان یکی از عوامل مهم نوسان های نرخی این جفت ارزی، به حساب آید.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
یکی از دلایل کاهش تصحیحاتی اخیر نرخ این جفت ارزی، شامل گزارش تقاضای اخیر نخست وزیر ژاپن، در رابطه با لزوم شکل گیری نشستی، با اعضای هیأت امنیتی سازمان ملل متحد، می باشد. در حال حاضر، با امکان پذیر بودن وقوع سناریوی برعکس گرایش های نرخی این جفت ارزی، مواجه می باشیم. چرا که با توجه به احتمال زیاد فرار هر لحظه ی سرمایه گذاران، و عدم معاملات با ین ژاپن، این واحد ارزی دچار تضعیف نرخی خواهد گردید. چنین عملکردی سبب پیدایش نرخ جالب تری، به منظور آغاز معاملات فروش ین گردیده است. به همین دلیل نیز، رشد نرخ گذاری ها، تا محدوده ی ۱۱۴.۰۰-۱۱۳.۰۰، در طی زمان اندکی، بسیار امکان پذیر جلوه می نماید.
جفت ارزی پوند استرلینگ و دلار ایالات متحده
سناریو رشد نرخ گذاری های این جفت ارزی تا سطح ۱.۳۴۲۰، همواره به وقوع پیوسته. بازگشایی معاملات فروش این جفت ارزی، فعلا زود هنگام جلوه خواهد نمود. ولی بازگشایی معاملات خرید، در صورت نفوذ نرخ به سطح حداکثر موضعی موجود، می تواند سبب دستیابی نرخ گذاری ها تا سطح ۱.۳۶۰۰-۱.۳۵۰۰ گردد.
جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار نیوزلند
در طول ۱۰ روز اخیر، شاهد مقاومت بالای خریداران EUR/AUD، به منظور انجام نپذیرفتن افت نرخی این جفت ارزی، مواجه بوده ایم. با این حال و با توجه به چگونگی شکل گیری کندل های ۲۴ ساعته، میل فروش EUR/AUD، در میان اعضای بازار، همواره افزون می باشد. در طی گذر امروز، با نشر گزارشی از RBC Capital Markets، در رابطه با افزایش سطح پیش بینی شده ی حجم تولیدات ناخالص داخلی استرالیا به میزان ٪۱.۲۵، در سال ۲۰۱۷ میلادی، رو به رو گردیده ایم. همچنین یاد آورم، که آژانس مربوطه، پیش بینی خود را مبنی بر رشد سطح این شاخص در سال ۲۰۱۸، تجدید نداده و به میزان ٪۲.۷۵ به تثبیت رسانده است. دلیل چنین عملکردی، احتمالات مثبت بهبودی مضاف شرایط اقتصادی استرالیا در آینده می باشد. فروش جفت ارزی مورد نظر، تا پشتیبانی ۱.۴۷۲۲، میسر خواهد بود.