جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده
همراه با انتخاب دوباره ی آنگلا مرکل به عنوان نخست وزیر آلمان، شرایط مبهم چگونگی تأثیر گیری های سیاسی آتی واحد ارزی یورو، به کنار رفته است. بدین سبب نیز، به چگونگی تأثیر گیری های این واحد ارزی از گزارش های آماری می پردازیم. چرا که احتمال اجرای معاملاتی امروزی، تحت تأثیر تغییرات در پیش روی شاخص انتظارات حوزه ی کسب و کار و اوضاع اقتصادی آلمان، از دانشگاه IFO و به ساعت ۰۸:۰۰GMT، بسیار افزون خواهد بود. در طی اجرای جلسات معاملاتی ماه آگوست، با دست یابی نرخ گذاری ها، تا سطح حداکثر موضعی ۵ سال پیش، مواجه گردیده ایم. بدین سبب نیز، در صورت افزایش سطح داده های مربوطه، با افزایش نرخ این جفت ارزی، تا سطح ۱.۲۰۰۰، رو به رو خواهیم شد. هر چند که کاهش غیر منتظره ی گرایش های فعلی، با شکست سطح پشتیبانی ۱.۱۸۶۵، همراه خواهد بود. بدین سبک نیز، همواره با نظریات دوگانه ی بازار، در رابطه با چگونگی نرخ گرایش های آتی این جفت ارزی، رو به رو هستیم: بازه ی هدفی خریداران، شامل سطوح ۱.۲۵۰۰-۱.۲۱۰۰ و بازه ی هدفی فروشندگان، شامل سطوح ۱.۱۵۰۰-۱.۱۷۰۰، می باشد. پیشنهاد ما، مبنی بر اجرای معاملات محافظه کارانه ی فروش این دارایی، تنها پس از نفوذ نزولی نرخ گذاری ها به سطح ۱.۱۸۶۵ بوده و بازگشایی معاملات خرید این جفت ارزی، می توان پس از نفوذ صعودی نرخ گذاری ها، به سطح ۱.۲۰۰۰ به انجام رسانید. در صورت وجود اطمینان خاطر، می بایست به اجرای معاملات میان روزی با استفاده از تایم فریم ۱۵ دقیقه ای، پرداخت.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
فعلا از اجرای معاملات فروش این جفت ارزی دست نگه می داریم. با توجه به مثبت بودن داده های مقدماتی دریافتی مربوط به تغییرات سطح شاخص کسب و کار حوزه ی تولیدات، می توان افزایش نرخ جفت ارزی مورد نظر را تا اوایل ماه اکتبر، میسر خواهد ساخت. سطح هدفی - ۱۱۴.۰۰. در طول گذر روز های دوشنبه تا سه شنبه و به ساعت ۲۳:۵۰GMT، با انتشار بیانیه ی الحاقی نشست سران کمیته ی مالی ژاپن در رابطه با چگونگی نرخ تغییرات سیاست گذاری های مالی و وامی در این کشور، مواجه خواهیم شد. داده ی مورد نظر، نه تنها سبب عدم ادامه یابی معاملات خرید این جفت ارزی نخواهد گشت، بلکه باعث بازگشایی معاملات تازه، به منظور خرید این جفت ارزی نیز، خواهد شد.
بازگشایی پوزیشن های معاملاتی جدید را، می توان در صورت نفوذ صعودی نرخ گذاری ها به سطح حداکثر موضعی هفته ی گذشته (۱۱۲.۷۰-۱۱۲.۶۰)، آغاز نمود.
جفت ارزی پوند استرلینگ و دلار ایالات متحده
داده های آماری سه ماه ی نتایج نشست سران بانک انگلستان، در رابطه با چگونگی نرخ آخرین تغییرات در متن سیاست های مالی و وامی، یکی از عوامل تخریب کننده ی تحرکات فعلی نرخ گذاری های در چهار چوب کانال گرایش های افقی، که به میزان ۱۰۰pips می باشد، به شمار می آید. کانال گرایش های افقی مربوطه، از ۱۵ سپتامبر ادامه داشته و پشتیبانی ۱.۳۴۷۵، از نو نرخ گذاری ها را به سمت بالا، پاس نموده است. در چنین صورتی، محدوده ی هدفی به منظور اجرای معاملات خرید، تا مقاومت ۱.۳۵۷۵ ادامه خواهد یافت. عدم وجود راه کاری معین، در دست سران Brexit و احتمال افزون تغییر جهت سیاست گذاری های مالی تا سال ۲۰۱۹، توان تحکیم بخشیدن و ابراز افزایش های نرخی پوند را دارا، نخواهند بود. همچنین یاد آورم، که سطح مقاومت ۱.۳۶۰۰، در طول تست های استقامتی دو هفته ی پیش، مقاومت خود را ثابت نموده است. در صورت بروز بیانیه هایی نه چندان بلقوه، به ساعت ۰۸:۳۰GMT، با همه گیره شدن فروش دوباره ی این جفت ارزی، پس از سقوطش از سطح ۱.۳۵۷۵، مواجه خواهیم شد. بازگشایی معاملات فروش نیز، تنها پس از بازگشت نرخ در پی اصابت با بازه ی ۱.۳۶۰۰-۱.۳۵۷۵، میسر خواهد بود. در صورت فعال گردیدن معاملات خریدار عمده ی این جفت ارزی و بازگشت نرخ گذاری ها در پی اصابت با سطح ۱.۳۶۰۰، تا بروز اولین واکنش های بازار صبر می نماییم و شاید از فروش این جفت ارزی به خریدش، تغییر جهت نماییم. یاد آورم، که در صورت نفوذ نرخ گذاری ها به سطح ۱.۳۶۰۰، سطح هدفی شامل ۱.۳۹۰۰ خواهد بود.