نرخ شاخص دلار ایالات متحده USDX، به مقاومت ۹۳.۵۰ دست یافته و با توجه به این ایست تحرکاتی، بروز گرایش های تصحیحات دیگر واحد های ارزی پایه، مبرم خواهد بود. شاخص سه ماه دو سال حجم تولیدات ناخالص داخلی ایالات متحده، از چهارچوب تصورات ما خارج شده و به میزان ٪۳.۱، افزایش یافته است. چنین امری می تواند سبب بازگشت دوباره ی تمایلات سرمایه گذاران، به منظور معامله با استفاده از واحد ارزی دلار، شود.
جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده
همراه با شناور بودن نرخ گذاری ها، بالا تر از سطح ۱.۱۷۷۰، می توان به معاملات خرید میان روزی این جفت ارزی، پرداخت. همچنین شاخص RSI، همواره در حال افزایش بوده و بازگشایی معاملات خرید این جفت ارزی، از سطح ۱.۱۷۵۵ و با اسکان دستور تیک پروفیت در سطوح ۱.۱۸۱۰ و ۱.۱۸۳۵، امکان پذیر، جلوه خواهند نمود. اما در صورت نفوذ نزولی نرخ گذاری ها به سطح، ۱.۱۷۵۵، دستور تیک پروفیت را، در سطوح ۱.۱۷۲۰ و ۱.۱۶۹۰ اسکان دهید.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
مقاومت فعلی نرخ گذاری های امروزی، شامل سطح ۱۱۲.۹۰ می باشد. تا قبل از نفوذ صعودی نرخ به این سطح و بسته شدن روز معاملاتی، بالاتر از این سطح، بازگشایی معاملات خرید را، با تیک پرپفیت ۱۱۴.۰۰، فعلا متوقف می نماییم. چرا که مبهم بودن چگونگی واکنش های آتی بازار به داده های در پیش روی اقتصادی ایالات متحده، احتمال بروز گرایش های صعودی غیر منتظره ی USDJPY را، افزایش می دهد.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده
در صورت عدم افزایش سطح نوسانات نرخی این جفت ارزی، با وجود سخنرانی اخیر مارک کارنی و آمار اقتصادی دریافت شده از ایالات متحده، احتمال عطف توجه اکثر بازار به معاملات پوند استرلینگ، در طول امروز، افزایش می یابد. با این حال، یکی از خطرناک ترین و مهم ترین آمار اقتصادی امروز، که با تأثیر گذاری افزونی، بر تحرکات نرخی جفت ارزی مورد نظر، همراه خواهد بود، شامل نشر آمار مربوط به تغییرات شرایط بازار مسکن می باشد. سطح پشتیبانی امروز، شامل ۱.۳۳۹۰ و در صورت نفوذ نرخ گذاری ها، به این سطح، می توان با اسکان دستور تیک پروفیت، در سطح ۱.۳۲۴۵، به معاملات فروش این دارایی پرداخت. اما در صورت لزوم بازگشایی معاملات خرید و با توجه به قرار داشتن فعلی نرخ گذاری ها، بالاتر از سطح ۱.۳۳۹۰، می توان به اجرای این معاملات، تا سطح ۱.۳۵۱۹، ادامه داد.