با توجه به داده های اخیر چین، در رابطه با تغییرات حجم سود خالص حساب بازرگانی این کشور، با کاهش ۱۳.۵ درصدی حجم مازاد سود خالص حساب بازرگانی، مواجه می باشیم. در صورت مثبت بودن داده های مربوط به تغییرات حجم خرده فروشی ایالات متحده، در طی انتشارات ساعت ۱۲:۳۰GMT، احتمال تحکیم یابی نرخی دوباره ی دلار ایالات متحده، بدون سقوطی دوباره به مینیموم موضعی ۹۲.۶۴، افزون خواهد بود. در صورت منفی بودن محتویات آماری در پیش رو، از ایالات متحده و همه گیره شدن فروش این واحد ارزی، امکان افت نرخی دلار، تا مینیموم موضعی ۹۲.۴ نیز، امکان پذیر جلوه می نماید.
جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده
تا قبل از نفوذ صعودی نرخ گذاری های این جفت ارزی، به سطح ۱.۱۹۰۰، اولویت معاملاتی با فروش این جفت ارزی، خواهد بود. با توجه به نمودار ۲۴ ساعته، همانند دیروز، با تحرکات نرخی در داخل ابرهای ایچیموکو مواجه می باشیم. در صورت خروج صعودی نرخ گذاری ها، از محوطه ی یاد شده و بروز تحکیمات نرخی در قسمت بالایی ابر های ایچیموکو، احتمال ادامه یابی رشد های آتی نرخ این جفت ارزی، افزون خواهد بود. تا قبل از نفوذ نرخ گذاری ها، به سطح مقاومت ۱.۱۸۵۵، با احتمال افزون سقوط نرخی این جفت ارزی تا بازه ی ۱.۱۷۹۵-۱.۱۸۲۰، رو به رو می باشیم. در صورت افزایش سطح نرخ گذاری ها، بیشتر از مقاومت ۱.۱۸۵۵، امکان دست یابی نرخ این جفت ارزی به سطوح ۱.۱۸۸۰ و ۱.۱۹۰۰ نیز، افزون خواهد گردید.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
تجدیدات فعلی کابینه ی مجلس ژاپن، تنها عامل تأثیر گذار نوسانات امروزی نرخ واحد ارزی این کشور، محسوب می گردد. با وجود احتمال افزون تضعیف یابی نرخ ین ژاپن، در اثر ابهام سیاسی فعلی، با فروش همه گیره ی این جفت ارزی مواجه نمی باشیم، چرا که با توجه به نتایج پرسش های آماری، رأی اکثریت، با انتخاب دوباره ی پارتی قبلی می باشد. با این وجود، تخمین ما، بر احتمال افزون رشد آتی نرخ گذاری های این جفت ارزی تا سطح ۱۱۳.۰۰ و نوسان سازی، به سوی بازه ی ۱۱۵.۹۰-۱۱۴.۰۰، در طی هفته ی در پیش رو است. به خاطر دارم، که انتخابات همواره به عنوان یکی از عوامل مبهم سازی شرایط بازار، محسوب میگردد، که به هر حال سبب بروز تغییرات نرخی ارز های گوناگون خواهد گردید. چنین امری، دلیلی مبرم به منظور از سر گیری معاملات خرید این جفت ارزی، به شمار می آید.
بدین سبب نیز، راهبرد کنونی معامله با استفاده از ین ژاپن را، فعلا تغییر نخواهیم داد. اولویت فعلی، با امکان پذیر بودن افت در پیش روی این واحد ارزی می باشد. در رابطه با بازگشایی معاملات خرید نیز، پیشنهاد می نماییم، تنها پس از شکل گیری اکسترموم موضعی، مندرج در نمودار های ساعتی و ۴ ساعته ی این جفت ارزی، به تجارت بپردازید.
جفت ارزی پوند استرلینگ و دلار ایالات متحده
همواره به حفظ راهبرد فعلی معامله با استفاده از این جفت ارزی می پردازیم، با توجه به ضعف کنونی واحد ارزی دلار ایالات متحده، احتمال افزایش نرخی این جفت ارزی، افزون می باشد. چنین روند ممکنی، تنها در صورت شروع تحرکات افزایشی دوباره ی دلار، اتمام خواهد یافت. تا قبل از نفوذ نزولی نرخ گذاری ها، به پشتیبانی ۱.۳۲۲۰، با احتمال افزون رشد در پیش روی نرخ این جفت ارزی، تا بازه ی ۱.۳۳۴۵-۱.۳۲۹۰، رو به رو می باشیم. در صورت کاهش سطح نرخ، پایین تر از ۱.۳۲۲۰، مکان افت آتی نرخ گذاری های GBP/USD، تا سطوح ۱.۳۱۷۵ و ۱.۳۱۲۵ نیز، افزون خواهد بود.