• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۲۹.۱۱.۲۰۱۷

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

در حال حاضر، با ابهام چگونگی گرایش های آتی نرخ گذاری های این جفت ارزی، مواجه می باشیم. از سویی دیگر، با ادامه یابی نوسانات نرخی، در چهار چوب کانال گرایش های افزایشی ۷ نوامبر، رو به رو هستیم. اما با توجه به نمودار ۲۴ ساعته، به دام افتادن تحرکات نرخی مابین ابر های ایچیموکو (کانالی از گرایش های افقی) را، مشاهده می نماییم. چنین امری، سبب مبهم تر و شک بر انگیز تر شدن ادامه بخشی به معاملات خرید نیز، گردیده است.

 

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

با توجه به نمودار ۲۴ ساعته ی این جفت ارزی، با شکل گیری کندل های تحکیماتی در حوالی سطح پشتیبانی ۱۱۱.۰۰ برخورد خواهیم نمود. کانال گرایش های نزولی نیز، از سمت بالا شکسته شده است. کندل های ساعتی نیز، با سایه های زیرین بلندی بسته می گردند، که یکی از علایم امکان پذیر بودن رشد آتی نرخ گذاری ها، تا سطح مقاومت ۱۱۲.۰۰ نموداری، به شمار می آید.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

با توجه به سنگین تر شدن پیش زمینه ی خبری بریتانیا، که شامل تأثیرات منفی برکسیت، شروع اغتشاش های سیاسی ایرلند و کسر تمایلات خریداران پوند، به دلیل انتشارات اخیر آمار منفی ماه اکتبر ارائه ی وام های مسکن و مصارف به شهروندان بوده، احتمال همه گیره شدن فروش پوند استرلینگ، افزایش یافته است.

با این وجود، در صورت در نظر گیری آماده بودن بازار، به منظور رویا رویی با این وقایع و در نظر گیری نرخ فعلی پوند با حساب این قبیل از تأثیرات منفی، با نمایه تکنیکی نمودار های اکتبر-نوامبر، برخورد خواهیم نمود. یعنی بازگشت نرخ گذاری ها، به محدوده ی کانال گرایش های افقی ۱.۳۳۰۰-۱.۳۱۰۰ نموداری. در حال حاضر و با توجه به نفوذ نرخ گذاری ها، به سطح ماکسیموم موضعی ۱.۳۳۰۰، می توان به اجرای معاملات خرید GBP/USD، تا سطح ۱.۳۵۰۰ و به میزان ۲۰۰ نقطه ی نموداری، پرداخت. به همین دلیل نیز، می بایست فعلا از اجرای معاملات فروش اجتناب نمود. چرا که با توجه به امید افزون بازار و تقویت نرخی پوند، بدون توجه به وخیم تر شدن اوضاع این کشور، فروش این جفت ارزی چندان معقولانه به نظر نخواهد رسید.