• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۲۰.۱۲.۲۰۱۷

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

در طی اجرای معاملات دیروز، با کاهش نرخ شاخص های بازار مسکن ایالات متحده برخورد نمودیم. چرا که شاخص جواز صادره ی ساخت و ساز و شاخص میزان ساخت و ساز مساکن نوساز این کشور، در طی انتشارات دیروزی، منفی رقم خورده اند. با این حال، در صورت مقایسه ی افت های اخیر، در مقیاس سالانه، با شرایط چندان وخیمی نیز، رو به رو نمی باشیم. به همین دلیل، افت عمیق شاخص دلار ایالات متحده USDX را مشاهده ننمودیم. چرا که نرخ گذاری های این شاخص، پایین تر از سطح ۹۲.۹۰ نموداری، افت ننموده. همچنین، با توجه به نتایج رای گیری های دیروز سنای ایالات متحده، به نفع اصلاح طلبان و هموار تر شدن شرایط مالیات پردازی در این کشور، تحکیمات نرخی دلار ایالات متحده، در طی جلسات معاملاتی این هفته، بسیار مبرم، جلوه خواهند نمود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

واحد ارزی یورو در حال حاضر، تحت تاثیر تحرکات بلقوه ی دلار ایالات متحده قرار گرفته و همچنین می بایست به خاطر داشت، که تحکیمات نرخی یورو، که در پی بیانیه های مثبت رئیس بانک مرکزی اروپا، در رابطه با بهبود یابی شرایط اقتصادی دو سال آتی این منطقه شکل گرفته است نیز، همواره در حال پشتیبانی از واحد ارزی یورو، می باشد. تا قبل از دست یابی نرخ گذاری های این جفت ارزی، به سطح ۱.۲۰۰۰، احتمال بروز افت های بیشتر یورو، همواره موجود می باشد. نرخ گذاری های امروزی نیز، پایین تر از سطح مقاومت ۱.۱۸۵۰ نموداری، به دام افتاده اند. در صورت تحکیمات نرخی بیشتر دلار، با انعکاس یابی آتی تحرکات نرخی، پس از برخورد با سطح ۱.۱۸۵۰، برخورد خواهیم نمود. با این وجود و با توجه به تحرکات فعلی شاخص های نوسان گر موجود در تایم فریم ها، با احتمال بروز افت های چندان عمیق نرخ گذاری های یورو ی اتحادیه ی اروپا، مواجه نخواهیم گردید. همچنین در طی دو روز آینده نیز، با بروز نوسانات نرخی این جفت ارزی، مابین سطوح کانال گرایش های افقی ۱.۱۸۸۰-۱.۱۸۱۰ نموداری، برخورد خواهیم نمود. در صورت نفوذ نزولی نرخ گذاری ها، به سطح ۱.۱۸۱۰ نموداری، با ادامه یابی افت های آتی EUR/USD، تا سطح ۱.۱۷۸۰، رو به رو خواهیم شد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نفوذ صعودی نرخ گذاری ها، به سطح مقاومت موضعی موجود، احتمال افزایش های آتی نرخ این جفت ارزی را، تا سطوح ۱۱۵.۰۰-۱۱۴.۳۰ نموداری نیز، افزایش می دهد. با توجه به کندل های نموداری کنونی نیز، با شرایط ماه آگوست نرخ گذاری های USD/JPY، برخورد خواهیم نمود. چرا که قوه ی خریداران، رخصت کاهش یابی بیشتر نرخ و نفوذ نزولی، به سطح ۱۰۸.۶۰ نموداری را، میسر نمی سازد. در حال حاضر نیز، کندل های هفتگی، با سایه های بلند زیرین بسته می گردند، که به عنوان یکی از نشانه های قوه ی قابل ملاحظه ی خریداران این جفت ارزی، به شمار می آید. بدین سبب، با پنجمین هفته ی تحکیمات و افزایش های نرخی، مواجه می باشیم.

 

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

با توجه به تحرکات کلی نرخ گذاری های این جفت ارزی، که نمایان گر افزایش های نرخی یک ساله ی GBP/USD ، در طی اجرای جلسات معاملاتی سال ۲۰۱۷ می باشkد - می توان به خرید بلند مدت این دارایی پرداخت. با توجه به نمودار ۲۴ ساعته نیز، با پایداری سطح پشتیبانی ۱.۳۳۰۰، مواجه می باشیم. تا قبل از شکست این سطح، اولویت از آن معاملات خرید این جفت ارزی خواهد بود. همچنین می بایست مقاومت های شکل گرفته ی ماه دسامبر را نیز، فراموش ننمود. چرا که گرایش های کلی زمستان امسال، نزولی می باشند. به همین دلیل، بهتر است که تا قبل از نفوذ صعودی نرخ گذاری ها، به سطح ۱.۳۴۰۰ نموداری، از بازگشایی معاملات خرید GBP/USD ، اجتناب ورزید.