شاخص دلار ایالات متحده USDX
نرخ گذاری های دلار همواره به سطوح مقاومتی بسیار مهمی (۹۰.۷۰-۹۰.۶۵ نموداری) دست یافته اند. این رشد نرخی برای اولین بار در طی سه ماه اخیر، به وقوع پیوسته است. افزایش مابعد نرخ گذاری های این واحد ارزی نیز، به عامل بنیادی بلقوه ای ، نیاز دارد.
با این وجود پوزیشن های فروش این واحد ارزی نیز، در حال حاضر از ریسک بالایی برخوردار می باشند. تحکیمات آتی نرخ گذاری ها بالا تر از سطح ۹۰.۶۵ نموداری، می تواند با تحکیمات ارزی دلار، همراه گردد.
جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده
به دام افتادن اخیر نرخ گذاری های این جفت ارزی، پایین تر از سطح ۱.۲۲۲۰ نموداری، احتمال ادامه یابی کاهش های ما بعد یورو را نیز، افزایش می نماید. سطوح پشتیبانی در پیش رو، شامل سطوح ۱.۲۰۳۰-۱.۲۰۷۰ و همچنین ۱.۲۱۶۰ نموداری، می باشند.
تحکیم یابی نرخ گذاری ها، بر فراز سطح ۱.۲۲۴۵ نموداری، مبنی بر کند شدن گرایش های نزولی، خواهد بود. با این وجود حتی در صورت بروز چنین سناریویی، می بایست از اجرای معاملات خرید یورو - دلار، اجتناب ورزید.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده
با توجه به افزایش پایدار قوه ی تجاری فروشندگان پوند، از خریداری این جفت ارزی، بر فراز سطوح ۱.۳۹۱۰-۱.۳۹۰۵ نموداری، خود داری می نماییم. چرا که تنها پس از تحکیم یابی نرخ گذاری ها بالا تر از سطوح ۱.۴۰۲۰-۱.۴۰۰۰ نموداری، می توان به بازگشایی پوزیشن های خرید پوند پرداخت. افت ۴۵۰ نقطه ای ۵ روز اخیر نرخ گذاری های پوند دلار، مبنی بر احتمال بروز به زود افزایشی تصحیحاتی، در آینده ای نزدیک، خواهد بود.
افت نرخ گذاری ها، تا سطح ۱.۳۹۳۰، مبنی بر ادامه یابی کاهش آتی نرخ گذاری ها، تلقی خواهد شد.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
همان طور که به تاریخ ۲۳.۰۴.۲۰۱۸، یاد نموده بودیم، نفوذ نرخ گذاری ها به بازه ی نرخی ۱۰۷.۸۵-۱۰۷.۸۰ نموداری، با ادامه یابی افزایش های آتی نرخ گذاری های دلار-ین، تا سطوح ۱۰۸.۳۵ و همچنین ۱۰۸.۷۵ نموداری نیز، همراه گردید. با توجه به دستیابی نرخ گذاری ها، به هر دو سطح، فعلا از اجرای معاملات خرید این جفت ارزی، اجتناب می ورزیم. با توجه به احتمال افزون تحکیم یابی بیشتر دلار ایالات متحده، فعلا از بازگشایی معاملات فروش این جفت ارزی نیز، اجتناب می ورزیم. نزدیک ترین سطوح مقاومتی در پیش رو، شامل سطوح ۱۰۹.۱۰ و ۱۰۹.۷۰ خواهند بود.