شاخص دلار ایالات متحده USDX
پس از اتمام یابی تصحیحات نرخی بلند مدت دلار، با افزایش دوباره ی نرخ گذاری های این واحد ارزی برخورد نمودیم. بر این اساس، احتمال دست یابی به زود نرخ گذاری ها، با سطوح ۹۱.۴۵-۹۱.۱۵ نموداری نیز، بسیار امکان پذیر، جلوه می نماید. در حوالی این سطوح با عبور خط ترند گرایش های نزولی (ژانویه، فوریه و مارچ) دلار، برخورد خواهیم نمود. اما کمی بالا تر از این محدوده، با عبور خط گرایش های نزولی سال ۲۰۱۷ (ژوئن-نوامبر) نیز، مواجه می باشیم. ظرفیت تجاری خریداران در این بین افزایش یافته و با احتمال شکل گیری افزایش های کوتاه مدت دلار نیز، رو به رو می باشیم.
با توجه به فقدان پیش زمینه ی خبری امروز ایالات متحده، می توان با کاهش یابی نرخ نوسانات ارزی دلار نیز، برخورد نمود. بدین سبب، تا قبل از بروز چالش های سیاسی و اقتصادی دوباره ی آمریکا، با ادامه یابی نوسان سازی های نه چندان گسترده، مواجه خواهیم بود.
جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده
همراه با عبور نرخ گذاری ها، از خط ترند (سبز رنگ)، احتمال عمیق تر شدن افت های نرخی قابل توجه این جفت ارزی نیز، افزایش یافته است. هم اکنون نرخ گذاری ها در حال تست استقامتی سطح مقاومت ۱.۲۲۴۰-۱.۲۲۴۵ نموداری می باشند. این سطح به عنوان ماکسیموم موضعی جلسات معاملاتی دیروز معاملات این جفت ارزی، به حساب می آید. همراه با افزایش قوه ی تجاری خریداران این جفت ارزی و نفوذ نرخ گذاری ها به سطوح ۱.۲۱۶۵-۱.۲۱۵۵ نموداری، که به عنوان دو سطح تکنیکی تست شده ی ژانویه و مارچ نیز به حساب می آیند. علاوه بر این یاد آورم که سطح پشتیبانی ۱.۲۲۲۰ نموداری، کما کان سه بار از طریق فروشندگان این جفت ارزی تست شده و در طی اجرای معاملات روز دوشنبه به تاریخ ۲۳.۰۴، شکسته شده است. به همین دلیل نیز احتمال عمیق تر شدن به زود افت های نرخی این جفت ارزی، تا سطوح ۱.۲۰۷۵-۱.۲۰۳۰ نموداری نیز، بسیار امکان پذیر به نظر می رسد.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده
در طی بازگشت نرخ گذاری های این جفت ارزی، به بازه ی نرخی ۱.۴۰۰۰-۱.۳۹۸۵ نموداری، با افزایش مفرط قوه ی تجاری فروشندگان، برخورد نموده ایم. با توجه به فقدان امروزی پیش زمینه ی خبری، می توان با کاهش یابی نرخ نوسانات ارزی پوند - دلار، برخورد نمود.
تنها در صورت تحکیم یابی نرخ گذاری ها، بالا تر از سطح ۱.۴۰۲۰ نموداری، می توان به بازگشایی معاملات خرید این جفت ارزی پرداخت.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
در حال حاضر با تحکیمات نرخی و افزایش قوه ی خریداران مواجه می باشیم. سطوح مقاومت در پیش روی گرایش های آتی شامل سطوح ۱۰۹.۷۵ و ۱۱۰.۲۰ نموداری، می باشند. با وجود عدم منطقی بودن بازگشایی معاملات خرید، می بایست از خارج شدن از معاملات خریدی که دارای نرخ Stop Loss بالا تر از نرخ بازگشایی می باشند، اجتناب ورزید.