شاخص دلار ایالات متحده USDX
در پی افت اوراق خزانه ی ایالات متحده، با کاهش نرخ سهام این کشور و افت دلار، برخورد نمودیم. دلایل اصلی تحکیمات اخیر دلار، شامل افزایش ٪۳ نرخ سهام دولتی ۱۰ ساله و مخدوش بودن شرایط سیاسی ایتالیا، به شمار می آید. به همین دلیل نیز،با افت یورو و نرخ گذاری های جفت ارزی EUR/USD، برخورد نمودیم.
در حال حاضر با افت سهام و اوراق بهادار ایالات متحده و همچنین ثبات سیاسی ایتالیا، مواجه می باشیم. چنین امری، نرخ گذاری های دلار را تضعیف خواهد نمود. اما به منظور بازگشایی معاملات فروش، می بایست بعد از افول نرخ گذاری ها، پایین تر از سطح ۹۲.۹۰ نموداری، دست به اجرای معاملات برد. چرا که نرخ کلی گرایش ها فعلا افزایشی می باشند.
جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده
نرخ گذاری های این جفت ارزی، هنوز پایین تر از سطح مقاومت ۱.۱۸۴۵ نموداری، سیر می نمایند. چنین امری، نمایان گر برتری فروشندگان بوده و پشتیبانی افت های فعلی، شامل بازه ی نرخی ۱.۱۷۱۵-۱.۱۷۰۰ نموداری، می باشد. نزدیک شدن نرخ گذاری ها، به این محدوده با افزایش نرخ نوسانات ارزی و سطح تقاضای یورو، همراه خواهد گردید.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده
نزدیکی مکرر نرخ گذاری ها، به سطح پشتیبانی ۱.۳۵۰۰ نموداری، با افزایش دوباره ی سطح تقاضای پوند، همراه گردیده و در صورت نفوذ نرخ گذاری ها، به این سطح، می توان با ادامه یابی افول نرخ پوند - دلار، تا سطوح ۱.۳۳۱۵-۱.۳۳۰۰ نموداری نیز، برخورد نمود.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
نرخ گذاری ها هنوز در حال تحکیم یابی بر فراز سطح ۱۱۰.۰۰ می باشند. این سطح به عنوان مقاومت معاملات هفته ی جاری، به شمار می آید. برتری نیز از آن خریداران می باشد.
احتمال ادامه یابی افزایش نرخ دلار - ین، تا سطوح ۱۱۱.۵۰-۱۱۱.۲۵ نموداری، همواره موجود بوده و این سطوح به عنوان ماکسیموم موضعی معاملات دلار - ین، به شمار می آیند. مسلما به منظور ادامه یابی این افزایش ها، می بایست تا تحکیم یابی نرخ گذاری ها، بر فراز سطوح مقاومت یاد شده نیز، صبر نمود. نفوذ نرخ گذاری ها، پایین تر از سطح ۱۱۰.۰۰ نموداری، احتمال آغاز یابی گرایش های نزولی را، افزایش می نماید.