• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۲۳.۰۵.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

در طی تضعیف یابی اخیر نرخ دلار، با افزایش یابی دوباره ی سطح تقاضای این واحد ارزی برخورد نمودیم. در حال حاضر نیز، با تحکیمات ارزی دلار، بر فراز سطح ۹۳.۲۰ نموداری مواجه می باشیم. سطح مقاومت هدفی معاملات امروزی، شامل سطح ۹۴.۰۰ می باشد. تنها در صورت مثبت رقم خوردن آمار امروز ایالات متحده، می توان با دست یابی نرخ گذاری ها، به این سطح هدفی برخورد نمود. نتایجی همانند: افزایش نرخ اوراق بهادار دولتی این کشور و بهبود آتی شرایط تجاری ایالات متحده با چین.

عدم بهبود یابی شرایط اقتصادی ایالات متحده، نرخ گذاری های دلار را تضعیف نموده و می تواند به شکسته شدن سطوح ۹۲.۵۰ و حتی ۹۲.۲۰ نموداری نیز، منجر گردد. جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری های این جفت ارزی هنوز تحت فشار فروشندگان می باشند. با این وجود قوه ی فروشندگان نیز، از قدرت بالایی برخوردار نبوده.

انتشار آمار شاخص کسب و کار امروز چندی از کشور های صنعتی اروپا، نرخ نوسانات ارزی یورو را، افزایش خواهد نمود. کاهش آتی نرخ این سه شاخص، نرخ گذاری های یورو را، تحت فشار قرار خواهد نمود. به همین دلیل نیز، تنها در صورت افزایش غیر منتظره ی شاخص کسب و کار آلمان، فرانسه و اتحادیه ی اروپا، می توان با تحکیمات ارزی یورو برخورد نمود.

در آخرین ساعات جلسات معاملاتی امروز آمریکا نیز، با انتشار نتایج نشست سران سیستم ذخایر فدرال ایالات متحده، برخورد خواهیم نمود. به عرضه رسیدن این گزارش، نرخ نوسانات ارزی دلار را، افزایش می نماید.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری های این جفت ارزی در حال کاهش یابی تا سطوح ۱.۳۳۰۰-۱.۳۳۱۰ نموداری می باشند. این بازه ی نرخی از اهمیت تکنیکی بالای برخوردار بوده، چرا که به عنوان سطحی آینه ای به شمار می آید. یعنی هم به عنوان پشتیبانی و هم مقاومت.

ساعت ۱۱:۳۰ واحد ارزی پوند استرلینگ بریتانیا - شاخص بهای مصرف کننده

تنها در صورت مثبت رقم خوردن آمار این شاخص، می توان با تحکیمات ارزی کوتاه مدت پوند - دلار، برخورد نمود. در این بین، کاهش آتی نرخ تورم در این کشور، نرخ گذاری های پوند را، تحت فشار قرار خواهد نمود. در صورت بروز چنین افتی، می توان با کاهش یابی نرخ گذاری ها تا سطح ۱.۳۳۰۰ نموداری نیز، مواجه شد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری های این جفت ارزی در حال تست نمودن پشتیبانی ۱۱۰.۴۰ نموداری می باشند. این سطح به عنوان مرز زیرین کانال گرایش های افقی به شمار می آید. شکسته شدن این سطح پشتیبانی، با ادامه یابی افت های نرخی دلار - ین، تا سطوح ۱۱۰.۰۰، همراه خواهد گردید. در حال حاضر نیز با احتمال افزون از سر گیری دوباره ی افزایش های نرخی دلار، تا سطح مقاومت ۱۱۲.۰۰ نموداری، مواجه می باشیم.