شاخص دلار (USDX)
با کاهش قیمت USDX به سطح حمایتی 91.50 ، فعالیت فروشندگان به طور قابل توجهی کاهش یافت. در عین حال، خطر کاهش بیشتر قیمت ها تا سطح حمایتی قابل توجه تر در 91.30 همچنان وجود دارد. محدوده قیمت 92.00–92.15 همچنان منطقه مقاومت موضعی است. همچنین لازم به یادآوری است که فقط شکست و متعاقب آن تثبیت شمع روزانه بالای سطح مقاومت 92.40 نشان دهنده تمایل خریداران به رشد مجدد است. تا این مرحله، سناریوی نزولی در اولویت قرار دارد، که امکان سقوط بیشتر شاخص تا 90.50 را فراهم می کند.
جفت ارزی EUR/USD
قیمت این جفت ارز توانستند تا به منطقه مقاومت 1.1990-1.2000 برسد، بنابراین خریدهای فعال دیگر توصیه نمی شوند. در همان زمان، شکست و تعیین قیمت های بالاتر از این سطح به شما این امکان را می دهد تا روی رشد بیشتر تا 1.2100 و شاید در ادامه تا 1.2175 حساب کنید. بالاتر از سطح مقاومت روانی 1.2000 مرز بالایی کانال نزولی است و در نتیجه آن را تقویت می کند. بر این اساس، یک عامل بنیادی صعودی قوی برای یورو یا یک عامل نزولی برای دلار آمریکا برای رشد بیشتر مورد نیاز است.
جفت ارزی GBP/USD
نوسانات معاملات در حال کاهش است، که نشان دهنده عدم قطعیت بازار است. در همان زمان، شکسته شدن سطح مقاومت روانی 1.3800 راه را برای 1.3900 یعنی حداکثر قبلی و بیشتر به 1.4000 یعنی هدف موضعی برای خریداران باز می کند. تنها تضعیف قدرتمندتر دلار آمریکا می تواند پشتیبانی لازم را از خریداران این جفت ارز فراهم کند.
از آنجا که امروز هیچ نشریه مهم اقتصاد کلان از انگلیس وجود نخواهد داشت، تمام توجهات معطوف به آمار تغییر در حجم تجارت خرده فروشی و تعداد درخواستهای اولیه برای مزایای بیکاری در ایالات متحده خواهد بود. بهبودی قابل توجه در این شاخص ها برای خریداران این جفت ارز منفی است.
جفت ارزی USD/JPY
علی رغم سقوط و ثبات قیمت های این جفت ارز زیر مینیموم قبلی و در نتیجه ، زیر سطح حمایتی 108.90، فعالیت فروشندگان بسیار ضعیف است. بنابراین، ریسک حرکت مجدد به سمت بالا همچنان در حال افزایش است.
هدف موضعی فروشندگان سطح 108.35 و در ادامه 108.00 است.
پیش بینی بالا راهنمای مستقیم برای اقدام خاصی نیست، بلکه فقط یک حدس و مشاوره است، چراکه در نهایت تصمیم فقط با شماست. لطفاً، اگر به تجزیه و تحلیل و پیش بینی های ما، چه فنی و چه بنیادی علاقه مند هستید، حتما به صفحهFIBO Group ما سر بزنید.
برای تعیین تولید ناخالص داخلی (GDP) در هر کشور، قیمت کالاهایی که آن کشور تولید می شود و همچنین بهای تمام شده خدماتی که ارائه می دهد، بررسی می شود. این شاخص به صورت درصد نشان داده می شود و تغییرات قیمت را با در نظر گرفتن فرآیندهای تورمی به نسبت دوره های قبلی ثبت می کند.
نتیجه تولید ناخالص داخلی عامل اصلی است که واحدهای پولی کشورهایی که در مبادلات ارزی بینالمللی حضور دارند، حساس و واقع بینانه به آن واکنش نشان میدهند. مبنای این پلتفرم، نتایج تولید ناخالص داخلی در کشورهایی مانند ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، کانادا، استرالیا، نیوزلند است. اخیراً چین بسیار مطمئن وارد این لیست شده است، که البته این کاملاً قابل پیش بینی و قابل درک است. اقتصاد این کشور حدود 40 درصد از کل تولید جهان را تامین می کند.
اطلاعات مربوط به تولید ناخالص داخلی می تواند به سه شکل منعکس شود:
• مقدماتی،
• اصلاح شده،
• نهایی.
هر یک از آنها می تواند تأثیر متفاوتی بر تجارت کشورهای شرکت کننده در این فرآیند داشته باشد. اما مؤثرترین آن، شکل اولیه (پیش نویس) گزارش است. دقیقا داده های پیش بینی شده، سازوکار تجارتی را که به هر روند جدید در اقتصاد کشورهای قوی حساس است، به حرکت در می آورد.
برای هر کشور، زمان انتشار این داده ها به طور جداگانه تعیین می شود. برای اینکه انتظار برای دریافت اطلاعات راحت تر شود، باید بدانید که آن در منطقه زمانی شرق آمریکای شمالی (EST) نشان داده می شود. بنابراین، برای ایالات متحده آمریکا شاخص زمانی انتشار اطلاعات تولید ناخالص داخلی - 8:30 صبح طبیعی تر به نظر می رسد.
ارزیابی اولیه از وضعیت کلی اقتصاد در ایالات متحده به صورت فصلی انجام می شود و سی روز پس از پایان این دوره در وب سایت دفتر تحلیل اقتصادی منتشر می شود. را بزرگترین منابع اطلاعاتی مانند بلومبرگ، رویترز و غیره نیز به انتشار این اطلاعات علاقه نشان می دهند. تجزیه و تحلیل در قالب سالانه ارائه می شود.
گزارش های اداره آمار استرالیا در مورد وضعیت تولید ناخالص داخلی باید 65 روز پس از پایان سه ماهه در ساعت 21:30 منتظر آن بود. گزارش تولید ناخالص داخلی چین نیز دوره سه ماهه را پوشش می دهد و تنها 18 روز پس از پایان آن در ساعت 22:00 منتشر می شود. منبعی که ابتدا آن را ارائه می دهد، وب سایت اداره ملی آمار ایالتی است.
وظایف تعیین و انتشار داده ها در مورد تولید ناخالص داخلی در بریتانیا به آژانس ملی آمار واگذار شده است. این موسسه داده های اولیه را در 24 روز پس از پایان سه ماهه در ساعت 5:30 ارائه می دهد. و با یک برآورد به روز، که تأثیر بیشتری بر روند معاملات دارد، معامله گران می توانند یک ماه بعد در همان زمان با آن آشنا شوند.
آژانس آمار کانادا نتایج تجزیه و تحلیل خود را پس از 60 روز و با توجه به نتایج گزارش ماه در ساعت 8:30 ارائه می دهد. ویژگی تجزیه و تحلیل ها این است که این تنها کشوری است که واحد پول آن اصلیترین و گزارش ها برای یک دوره ماهانه جمع آوری می شود. به همین دلیل است که هر انتشار چنین سندی، تأثیر محسوسی بر روند معاملات دارد. انتشار گزارش تولید ناخالص داخلی سه ماهه کانادا بر اساس مجموعه ای از انتشارات ماهانه منتشر می شود، بنابراین استقبال خاصی از این رویداد در بازار نمی شود.
گزارش نیوزلند توسط آژانس آمار دولتی این کشور حداکثر 80 روز پس از پایان سه ماهه ارائه می شود. شرایط انتشار مانند سایر شرکت کنندگان در این فرآیند است.
انتشار اطلاعات مربوط به تولید ناخالص داخلی کشورهای تاثیرگذار در بازار ارز به عنوان یک رویداد خبری مهم تلقی می شود. در فهرستهای تقویم اقتصادی، شاخصهای مربوط به تولید ناخالص داخلی از نظر اهمیت در رتبههای برتر قرار دارند. معمولا در عرض 30 دقیقه پس از انتشار گزارش ها، نوسانات معاملاتی می تواند حدود 150 واحد باشد.
اطلاعات مربوط به تولید ناخالص داخلی نشان دهنده میانگین پتانسیل شاخص اقتصادی و فعالیت کشور است و همچنین وضعیت دوام اقتصاد آن کشور را گزارش می دهد. این مفهوم شامل عواملی مانند حجم تولید، مشکلات اجتماعی، تجارت، سطح مخارج مصرف کننده و غیره است. بنابراین گزارش های مثبت از وضعیت اقتصاد هر کشور، تأثیر مفیدی بر ارزش پول آن کشور دارد.