جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده
دستیابی نرخ گذاری ها به سطح ۱.۱۷۵۰ همواره میسر شده، اما بازگشت معکوس بردار نرخ ها، پس از برخودش با این سطح انجام نپذیرفته است. این پدیده به این معنیست، که معاملات فروشنده ی عمده ی این دارایی، در سطحی بالاتر از نرخ گذاری های موجود، اسکان دارد. با وجود سخت تر شدن روز افزون تصمیم گیری، به منظور گشایش معاملات خرید این دارایی، در سطوح پیشتر یاد شده، حتی به بررسی امکان اجرای معاملات فروش نیز نپرداختیم. همان طور که بازگشت معکوس نزولی چشم گیری از گرایش نرخ کنونی نیز به چشم نمی آید، بازه ی هدفی آتی به منظور خرید این دارایی، شامل سطوح ۱.۲۰۳۰-۱.۱۸۷۰ خواهد بود.
با توجه به شاخص نرخ واحد ارزی دلار آمریکا، دستیابی این شاخص به سطح ۹۳ نموداری، تنها در طول گذر جلسات معاملاتی پنجشنبه ی آسیا به وقوع پیوسته است. هر چند که در طول دیروز، با افزایش بلقوه ی حجم پیش زمینه های خبری، که اکثر اوقات باعث افزایش نوساهای نرخی و دستیابی شاخص به سطوح هدفی مورد نظر می باشد، مواجه بودیم.
گرایش های تحرکاتی فعلی دارایی های مورد نظر، همواره با تأکید بر حفظ تاکتیک های کنونی فروش واحد ارزی دلار، در مقابله با خرید دگر ارزهای موجود، منجر به حفظ فعلی اهداف معاملاتی آتی ما، خواهد گردید.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
در صورت نفوذ نزولی بردار نرخی مربوطه، به سطح ۱۱۰.۷۰، با سقوط آتی نرخ گذاری ها تا سطح ۱۱۰.۳۵ مواجه خواهیم شد. در طول روز های پنجشنبه و جمعه، منتظر انتشار داده های آماری ژاپن در رابطه با شاخص های؛ بهای مصرف کننده، نرخ خرده فروشی و سطح بی کاری در این کشور خواهیم بود. بدین سان احتمال نفوذ آتی شاخص نسبی نرخ این دارایی به سطح پشتیبانی کانال گرایش کنونی نیز، افزایش خواهد یافت. به اجتمال زیاد و در طول گذر امروز جلسات معاملاتی، شاهد پیدایش خریداران و یا فروشندگان عمده ی ین ژاپن نخواهیم بود. این تخمین بدین معناست، که روند نرخی پیش رو، در بازه ای کم وسعت و شامل سطوح ۱۱۱.۵۰-۱۱۰.۸۰، به نوسان سازی خواهد پرداخت.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده
محرک معاملات دیروز، نشر گزارش داده های سیستم ذخایر فدرال بوده و نقش داده های آماری بریتانیا کم رنگ تر جلوه کرده اند. داده ی مربوط به نرخ بهره، بی شک سزاواری تحمل و انتظار یک هفته و نیم بازرگانان به منظور اجرای مفیدتر معاملات را دارا بوده. تا دستیابی نرخ گذاری ها به بازه ی هدفی ۱.۳۲۲۰-۱.۳۲۰۰، تنها ۸۰-۷۰ نقطه ی نموداری (pips) باقی مانده است، هر چند که اهداف مورد نظر چندان جاه طلبانه و مفید به نظر نمی رسند. با توجه به تضعیف نرخی دلار، حتی احتمال دستیابی نرخ ها به سطح ۱.۳۳۰۰ نیز بسیار منطقی می باشد. از نظر تکنیکی یادآورم، که خط گرایش نزولی موجود در نمودار، که شروع تحرکاتش از ژوئن ۲۰۱۴ میلادی آغاز یافته است، نیز دارای اهمیت بالایی می باشد.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و ین ژاپن
هم اکنون شاهد کاهش نوسان های نرخ شاخص نسبی این دارایی می باشیم. بازه ی نوسان های معاملاتی این دارایی در طول دیروز، به میزان ۹۲ (pips) بوده و میانگین نیم سال اخیر نوسان های معاملاتی این دارایی به میزان ۱۵۲ (pips) رقم خورده است. احساسات کنونی بازار، مبنی بر نا معلوم بودن گرایش های تحرکاتی نرخ این دارایی در آینده ی نزدیک می باشد. هرچند، در صورت بررسی ایده های مربوط به چگونگی گرایش آتی، همراه با محاسبه ی نفوذ و یا بازگشت معکوس بردار نرخی نسبت به خط گرایش دیرتر یاد شده، می توان اجرای معاملات خرید این دارایی را در اولویت نهاد.
با نگاهی تکنیکی به نمودار ساعتی این دارایی، شاهد کاهش میزان نرخ گذاری ها، از ۱۸-۱۷ جولای خواهیم بود. با اتصال نقاط حد اکثر نموداری موجود (بدون در نظر گیری سایه های کندلی)، خط مقاومتی ترسیم کنید. بدین سبک همواره شاهد نفوذ صعودی نرخ گذاری ها به این خط و آزمایش استقامت خط مقاومت ترسیم شده که در تاریخ ۲۶ جولای به وقوع پیوسته، می باشیم. در حال حاضر و با توجه اسکان نرخ ها در محدوده ی بالاتری از خط مقاومت مورد نظر- اجرای معاملات خرید از اولویت خاصی برخوردار خواهد بود.