جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده
محتویات اکثر منابع مطبوعاتی مبنی بر بروز حجم افزونی از تحریم ها میان آمریکا و کشورهای متعددی در سطح جهان می باشد. با توجه به آشکار نبودن موضع طرفداری سیاسی اتحادیه اروپا در این باره (امید و نیاز به همکاری آتی و مخدوش نگشتن روابط با دولت فدرال روسیه به خاطر پربهره بودن چشم انداز تجاری این مسئله و به منظور افزایش رشد اقتصادی در منطقه اروپا)، نرخ واحد ارزی یورو از افت آتی فعلا در امان خواهد بود.
در هر صورت، بازگشت معکوس نرخی از سطح ۱.۱۷۵۰، که پیشتر شاهدش بودیم، نقطه ی عطف بسیار مرغوبی از نظر نموداری به حساب می آید. وقوع چنین امری، به خصوص در اواخر هفته، از جذابیت منحصر به فردی برخوردار می باشد. هرچند که در طول مدت پیش رو، منتظر داده های اقتصادی افزون تری از اروپا و آمریکا می باشیم. داده های آتی، توان یافت نقطه ی دیگری به منظور بازگشایی معاملات فروش را به بازرگانان اهدا کرده و سپس، موجب شروع تحرکات اصلاحی (نزولی) بردار نرخ این دارای خواهند گردید.
مهمترین اخبار آتی به منظور اجرای دقیق ارزیابی بنیادی در رابطه با این دارایی، شاخص نرخ تولیدات ناخالص داخلی ایالات متحده و بیانیه ی اتحادیه ی اروپا، در رابطه با چگونگی موضع کنونی اتحادیه به تحریم های اخیر روسیه به دست آمریکا خواهد بود.
از نظر تکنیکی و به منظور اجرای معاملات فروش ارزی معتبر، می بایست فعلا در انتظار نفوذ نزولی نرخ این دارایی به سطح ۱.۱۶۵۰، نشست. از نظر متخصصین امکان شکست صعودی امروزه ی نرخ حداکثری که در پنجشنبه به تثبیت رسیده، چندان افزون نمی باشد. بدین ترتیب، بازگشایی معاملات فروش در طول میان روز، تنها در صورت دستیابی نرخ گذاری ها به سطح ۱.۱۷۵۰ میسر خواهند شد.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
حرکات گرایشی بردار این شاخص در طول ماه جاری، بیانگر امکان کاهش نرخ گذاری ها تا محدوده ی برداری ۱۱۰.۲۰-۱۱۰.۴۵ می باشند. هرچند در صورت بازگشایی معاملات فروش این دارایی، می بایست در انتظار نفوذ نزولی نرخ به سطح ۱۱۰.۸۰ نشست.
از نظر تجاری، پیشنهاد بر دست نگه داری از معاملات فعلی، با استفاده از این واحد ارزی می باشد. دلیل چنین ارزیابی، کمبود سیگنال های تجاری معتبر به منظور ابقای معاملات میان مدت و سفته بازی (وارد شدن به تعاملات مالی پرریسک به منظور سود بردن از نوسانات) در طول روز می باشد.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده
پس زمینه ی خبری این جفت ارزی فعلا کم رنگ بوده و با توجه به شاخص میانگین متحرک نمایی ۱۴۴ روزه ی EMA، مدرج در نمودار ۱۵ دقیقه ای، شاهد انجام معاملات و تثبیت نرخ گذاری ها در محدوده ی بالای EMA۱۴۴
می باشیم. فعلا می بایست معاملات خرید این دارایی را باز نگاه داشت. در غیر این صورت، می توان به منظور بازگشایی معاملات تازه تر، از بازه ی هدفی ۱.۳۱۲۰-۱.۳۱۰۰ استفاده نمود. در صورتی که نفوذ نزولی نرخ به خط پشتیبانی کانال گرایشی صعودی جاری، که از تاریخ ۲۰ جولای آغاز یافته، انجام گیرد، می بایست سطح هدفی مورد نظر را تا بازه ی ۱.۳۰۰۰-۱.۳۰۲۰ کاهش داد.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و ین ژاپن
با توجه به نمودار ۲۴ ساعته، می توان بروز فشار افزون سطح مقاومت بر نرخ کنونی را شاهد بود. فروشنده ی عمده ی بازار فعلی، همواره ۲ روز است، که در حال محافظت از بازه ی معاملاتی ۱۴۶.۵۰-۱۴۶.۴۰ می باشد. در صورت بروز حرکات تصحیحاتی بردار نرخی در طول روز، بهتر است به گشایش معاملات فروش این دارایی اولویت بخشید.
جفت ارزی دلار استرالیا و دلار ایالات متحده
فعلا دستی بر ایجاد تغییرات مساحت بازه ی هدفی(۰.۸۲۰۰-۰.۸۱۵۰) به منظور انجام معاملات خرید، نخواهیم برد. در صورت نفوذ صعودی نرخ گذاری ها به شاخص میانگین متحرک نمایی ۱۴۴ روزه ی EMA، مدرج در نمودار ۱۵ دقیقه ای، انجام معاملات خرید این دارایی امکان پذیر خواهد گشت. سطح پشتیبانی امروز در محدوده ی ۰.۷۹۳۰ اسکان داشته و در صورت نفوذ صعودی بردار نرخ به این سطح نیز، می توان به اجرای معاملات خرید پرداخت.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و دلار کانادا
همواره شاهد بازگشت معکوس بردار، پس از برخوردش با سطح ۱.۲۴۰۰ نمودار این شاخص نسبی بوده ایم. هرچند که به منظور اجرای معاملات خریداری سودمند تر، می بایست تا اتمام این هفته کمی صبر نمود. چنین پیشنهادی به منظور روشن تر بودن سیگنال آتی مبنی بر بازگشت معکوس نرخی که مدرج در نموداری با مقیاس بالاتر از حد معمول خواهد بود، می باشد. و همچنین انتشار به زود شاخص نرخ رشد تولیدات ناخالص داخلی ایالات متحده و کانادا را نیز، که مربوط به سه ماه دوم سال می باشد، فراموش نمی کنیم.