در حال حاضر، تحرکات افقی بردار این شاخص نسبی، در کانالی فشرده که شامل سطوح ۱.۳۰۴۵-۱.۳۰۰۵ بوده، در حال نوسان می باشد. هرچند، با حساب افزایش فعالیت خریداران این جفت ارزی، که دقیقا هم زمان با آغاز تضعیف نرخ گذاری ها مصادف گردیده، مهمترین ریسک پیش رو، مبنی بر احتمال افزون رشد این شاخص در آینده ای نزدیک می باشد. نفوذ صعودی نرخ گذاری ها به سطح بالای کانال گرایش افقی پیشتر یاد شده، باعث ادامه یافتن گرایش بردار نرخ به سمت سطح ۱.۳۱۱۰/۵۰ خواهد شد. سطح مربوطه در اصل، هم وزن نرخ حداکثر هفته ی اخیر می باشد. هرچند که نفوذ بردار نرخ موجود به سطح مقاومت ۱.۳۰۴۵، ظرفیت افزون رشد دراز مدت نرخ این جفت ارزی را تثبیت می نماید.
در صورت نفوذ صعودی کاذب بردار نرخ گذاری ها به سطح مقاومت کانال گرایش افقی موجود، همزمان با تثبیت متوالی شکل گیری کندلی ساعتی در محدوده ی بالای سطح مقاومت مربوطه، ادامه دادن به معاملات خرید این دارایی بی معنا خواهد بود. در حین حال، هدفمند بودن انجام معملات فروش این دارای، تنها در صورت برگشت نزولی نرخ شاخص نسبی مورد نظر به محدوده ی زیرین سطح پشتیبانی ۱.۳۰۰۰، قابل اثبات می باشد.
همچنین لازم به یادآوریست، که تا بازگشایی جلسات معاملاتی آمریکا به تاریخ ۲۶ جولای، در روز چهار شنبه، میزان فعالیت های معاملاتی واحد ارزی دلار ایالات متحده دچار نوسان های چشم گیری نخواهد شد. چنین ارزیابی طبق بررسی نتایج نشست سران سیستم ذخایر فدرال آمریکا در رابطه با تغییرات نرخ درصدی بهره ی بانکی، محاسبه شده است. هرچند که احتمال بروز تغییرات نرخ این شاخص در آینده ای نزدیک بسیار کم می باشد، با این حال تفسیرات آتی این نتایج از درجه ی اهمیت بالایی برخوردار خواهند بود. تثبیت احتمالات مربوط به افزایش نرخ درصد بهره به دست سران سیستم ذخایر فدرال، سیگنالی معتبر، مبنی بر لزوم بازگشایی معاملات خرید واحد ارزی دلار ایالات متحده و فروش جفت ارزی GBP/USD می باشد.
هرچند که تمایلات آتی اکثریت بازار، بیشتر مبنی بر خرید این دارایی تا فروشش خواهد بود. به همین دلیل، خواهشمند توجه بیشتر بازرگانان به اجرای معاملات فروش دارایی مورد نظر می باشم.