تلاش های نرخ گذاری ها، به منظور دستیابی دوباره به ماکسیموم های موضعی، که در مقاله ی قبلی ذکر شده، همواره با بازگشت نرخ گذاری ها پس از برخوردشان با سطح هدفی مقاومتی 0.7430 ، همراه گردیده. بروز این انعکاس گرایشی منجر به شکل گیری الگوی انعکاس گرایشی (سر و شانه) در راس بازار گردیده. که در صورت نفوذ به زود خطوط شاخص نوسان گر stochastic، پایین تر از سطح %20 اشباع فروش، می تواند با کاهش های مابعد نرخ NZD/USD تا سطح پشتیبانی 0.7300 نموداری نیز، ادامه یابد.
شاخص نوسانگر نمودار روزانه، نمایان گر افزایش مداوم نرخ اشباع خرید بازار می باشد. چرا که خطوط این شاخص همواره بالا تر از سطح %80 اشباع خرید قرار دارند. ر صورت عبور این خطوط از محدوده ی مربوطه، می توان با کاهش یابی قوت خریداران نیز، برخورد نمود. اما در صورت نفوذ نرخ گذاری ها، بالا تر از ماکسیموم موضعی 0.7430، اتمام یابی گرایش های افقی میان مدت را، مشاهده خواهیم نمود.
با این حال، می بایست به چگونگی تحرکات نرخی شاخص دلار ایالات متحده USDX نیز، توجه نمود. چرا که همراه با نفوذ نرخ دلار، بالا تر از سطح 89.15 نموداری، می توان با کاهش یابی قوه ی معاملاتی خریداران NZD/USD، برخورد نمود. گرایش های کوتاه مدت افزایشی خواهند بود، اما گرایش های میان مدت، مبنی بر افت به زود نرخ این جفت ارزی می باشد.
پیشنهادات:
سطوح هدفی موجود:
خواهشمندم به یاد داشته باشید, که ارزیابی انجام گرفته به عنوان دستورالعمل معاملاتی به حساب نمی آید و محتویات موجود, جز پیشنهادی بیش نیست.
در صورت تمایل به انجام معاملات سودمند و دقیق, با کمک گیری از پکیج تریدینگ Fibox معامله نمایید! محتویات این پکیج, شامل: کورس کامل آموزش حرفه ای, کمک رسان تجاری و حساب بازرگانی اختصاصی در شرکت FIBO Group می باشد. اطلاعات بیشتر! Fibo.guru