شاخص دلار ایالات متحده USDX
شاخص دلار در حال نزدیک شدن به مینیموم های روز جمعه می باشد. چنین امری مبنی بر تضعیف یابی خریداران بوده و در صورت بروز چنین امری می توان با ادامه یابی افت دلار نیز، برخورد نمود. با توجه به کاهش یابی ماکسیموم های موضعی اخیرا شکل گرفته در نمودار ساعتی، با نزولی بودن گرایش های کوتاه مدت مواجه هستیم. بدین سبب نیز، با افول کنونی نرخ دلار، برخورد نموده ایم.
نزدیک ترین سطوح پشتیبانی شامل ۸۹.۶۰ و ۸۹.۴۰ می باشند. و کمی پایین تر نیز با پشتیبانی سطح ۸۸.۴۰ برخورد خواهیم نمود.
جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده
در طی معاملات امروز آسیا، با نفوذ نرخ گذاری ها به سطح ۱.۲۳۴۵ نموداری، برخورد نمودیم. تحکیمات نرخی یورو بر فراز این سطح به عنوان نشانه ای از افزایش های آتی به شمار می رود. با توجه به امکان پذیر بودن افت آتی دلار، می توان با رشد نرخ گذاری های این جفت ارزی برخورد نمود. افزایش های آتی می توانند تا سطوح ۱.۲۵۵۵-۱.۲۵۰۵ نموداری نیز، ادامه یابند. نزدیک ترین محدوده ی مقاومتی شامل سطوح ۱.۲۴۱۵-۱.۲۴۰۰ نموداری می باشد.
جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده
با توجه به نمودار های هفتگی و روزانه، با وقوع افت تصحیحاتی نرخ گذاری ها، برخورد خواهیم نمود. این افت ها می توانند تا بازه ی پشتیبانی ۱.۳۶۱۵-۱.۳۶۰۰ نموداری، ادامه یابند. با توجه به کاهش یابی نرخ نوسانات ارزی، که نمایان گر تضعیف یابی فروشندگان نیز می باشد، با احتمال انعکاس یابی آتی نرخ گذاری ها، پس از برخورد با بازه ی ۱.۳۷۶۰-۱.۳۷۴۰ نموداری نیز، برخورد خواهیم نمود.
نفوذ و تحکیم یابی نرخ گذاری ها، بالا تر از سطح مقاومت ۱.۳۸۵۰ نموداری، منجر به ادامه یابی افزایش های دوباره، تا سطوح ۱.۳۹۵۰ و همچنین ۱.۴۰۰۰ نیز، خواهد گردید.
جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
هنوز با گرفتار شدن نرخ گذاری ها، پایین تر از محدوده ی ۱۰۵.۵۰-۱۰۵.۴۰ نموداری، مواجه نشده ایم. چرا که تحکیمات نرخی بالا تر از سطح ۱۰۶.۰۰ نموداری، همواره به حقیقت پیوسته اند. تا قبل از بازگشت نرخ گذاری ها، از سطح مربوطه و یا نفوذ ما بعدش به سطح ۱۰۸.۷۵ نموداری، با فقدان سیگنال های تجاری لازم، مواجه می باشیم.
گرایش های کلی نزولی می باشند.