• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۰۶.۰۹.۲۰۱۷

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

واحد ارزی یورو اتحادیه اروپا
افزایش در پیش روی جفت ارزی eurusd، به ساعات ۰۸:۱۰GMT، ۱۲:۳۰GMT و ۱۴:۰۰GMT به وقوع خواهند پیوست. چرا که در طول این ساعات، با انتشار آماری رو به رو خواهیم گشت، که اعضای بازار بدون توجه به چگونگی اوضاع وخیم نرخی دلار و تنها با توجه به چگونگی داده های این آمار، دست به معامله و ایجاد نوسان های نرخی آتی، خواهند برد. بدین ترتیب نیز، احتمال فعلی، مبنی بر افزایش در پیش روی سطح نوسان های معاملاتی تا سطوع مقاومت و پشتیبانی هدفی کانال گرایش های افقی کنونی، می باشد. (در صورت بازگرد نرخ، پس از اصابت با سطوح یاد شده، می توان به بازگشایی معاملات پرداخت). همچنین یاد آورم، که افت و یا افزایش قابل توجی از نرخ این جفت ارزی در طول امروز، انتظار نمی رود. با این حال، تنها عامل چنین افزایش ها و یا کاهش هایی، می تواند؛ انتشار نظریات متخصصین در رابطه با چگونگی تغییرات آتی نرخ بهره به دست سیستم ذخایر فدرال، طبق آخرین داده های مربوط به شاخص سطح اشتغال غیر کشاورزی ایالات متحده،به حساب آید. 

ساعت ۰۸:۱۰ واحد ارزی یورو اتحادیه اروپا- شاخص کسب و کار PMI بخش خرده فروشی
ساعت ۱۲:۳۰ واحد ارزی دلار ایالات متحده- سود خالص حساب بازرگانی (جولای)
ساعت ۱۴:۰۰ واحد ارزی دلار ایلات متحده- شاخص های مربوط به بخش های غیر تولیداتی (اشتغال، کسب و کار و غیره)

معاملات فروش جفت ارزی EURUSD را، می توان پس از نفوذ نزولی نرخ گذاری ها به سطح پشتیبانی ۱.۱۸۶۵، بازگشایی نمود. چرا که در حال حاضر و با اسکان نرخ گذاری ها بالاتر از سطح ۱.۱۸۶۵، بازگشایی این معاملات؛ زودرس جلوه خواهد نمود. بدین شکل، که امکان گیرافتادن تحرکات نرخی، میان سطوح کانالی باریک تر از گرایش های افقی امروزه، افزون می باشد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
ایده ی معاملاتی این هفته، تا به الان قابل استفاده بوده و اولویت فعلی با معاملات خرید این دارایی، تنها در صورت بازگرد صعودی نرخ گذاری ها، پس از اصابت با بازه ی پشتیبانی ماه اخیر (۱۰۸.۳۰-۱۰۸.۵۰)، خواهد بود. بازگشایی معاملات میان روزی، با استفاده از شکل گیری کندل های آویزان (مبنی بر بازگشت و تحرکات معکوس به زود نرخی)، مندرج در نمودار های ۱ ساعته و یا ۴ ساعته ی این جفت ارزی، میسر خواهد گردید. 

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده 
در صورت افت نرخی دلار ایالات متحده (چنین واقعه ای همواره میسر بوده و دلایل افزونی نیز به منظور اثبات چنین روندی موجود می باشد)، پوند استرلینگ به احتمال زیاد، آغاز به دستیابی و تست استقامتی سطح ۱.۳۱۰۰، خواهد نمود. چرا که با توجه به شواهد نموداری، افت نرخ این جفت ارزی پس از تست بازه ی ۱.۳۰۱۷-۱.۳۰۰۰ در طول دیروز، به وقوع نپیوسته است. 

جفت ارزی دلار ایالات متحده و دلار کانادا
در طول امروز، با انتشار گزارش مربوط، به چگونگی نتایج نشست سران بانک کانادا در رابطه با تنظیمات نرخ بهره و داده های مربوط به تغییرات حجم سود خالص حساب بازرگانی برون مرزی این کشور، مواجه خواهیم شد. با توجه به رشد اخیر دلار کانادا، طبق انتظارات بازار، مبنی بر؛ افزایش قابل وقوع نرخ بهره ی بانکی در این کشور، حتی تا حد ٪۰.۲۵، یاد آورم که نتایج آمار اقتصادی این کشور، نسبت به دیگر اعضای گروه G7، بهینه تر بوده و با توجه به آخرین داده ها ی آماری، حجم تولیدات ناخالص داخلی، سطح این داده ی مهم اقتصادی در کانادا، همواره در حال رشدی روز افزون می باشد. 
به همین دلیل نیز، می توان به خرید جفت ارزی USDCAD دست نبرد، چرا که احتمال کاهش نرخ گذاری های این دارایی تا سطح ۱.۲۱۲۵، افزون می باشد.