جفت ارزی یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده
در حال حاضر، هیچ گونه راهکار مشخصی، به دلیل ابهام فعلی چگونگی شرایط نرخی این جفت ارزی، موجود نمی باشد. همچنین در رابطه با عملی بودن سیگنال های کندلی شکل گرفته، در نمودار های این جفت ارزی و صحیح بودن آنالیز تکنیکی مربوطه (با توجه به امکان پذیر بودن افت دوباره ی دلار ایالات متحده و افزایش EUR/USD به سمت قلل نرخی تازه)، نمی توان به نتیجه ی معینی دست یافت. در رابطه با شاخص USDX لازم به ذکر است، که فاصله ی میان کندلی (gap) شکل گرفته (از دسامبر ۲۰۱۴ تا ژانویه ی ۲۰۱۵)، هنوز بسته نگردیده است. اما همین gap، در نمودار یورو همواره بسته شده است. به منظور اجرای معاملات میان روزی، می توان در صورت نفوذ نرخ به سطح ۱.۱۹۹۰ و با در نظر گیری تیک پروفیت ۱.۲۰۳۵-۱.۲۰۱۵، به معامله پرداخت. و در صورت اسکان نرخ گذاری ها، پایین تر از خط میانگین متحرک نمایی ۱۴۴ روزه ی ЕМА، مندرج در نمودار ۱۵ دقیقه ای، می توان به بازگشایی معملات فروش این جفت ارزی تا سطح ۱.۱۸۶۰، پرداخت.
جفت ارزی دلار ایالات متحد و ین ژاپن
با توجه به افت نه چندان افزون نرخ این جفت ارزی در طول دو روز اخیر، می توان به خرید این جفت ارزی در صورت رشد نرخ، بالاتر از سطح ماکسیموم موضعی فعلی، پرداخت. در صورت اجرایی بودن تاکتیک تجاری مورد نظر، می توان با استفاده از اسکان تیک پروفیت در حوالی ۱۱۱.۷۸ و ثبت دستور stop-loss، به شکل دینامیک (قابل انتقال trading-stop)، شروع به معامله نمود.
جفت ارزی پوند استرلینگ و دلار ایالات متحده
تا قبل از نشر گزارش مربوط به چگونگی آخرین تنظیمات نرخ بهره ی بانکی انگلستان، با رشد واحد ارزی پوند استرلینگ مواجه خواهیم بود. بازگشایی کنونی معاملات فروش این جفت ارزی فعلا معقول نبوده و همراه با ریسک های قابل توجهی، خواهد بود. با توجه به فعالیت های معاملاتی افزون خریداران پوند و احتمال مثبت بودن داده های آماری آتی تنظیمات نرخ بهره در روز پنجشنبه، امکان رشد نرخ گذاری های این جفت ارزی تا سطح مقاومت ۱.۳۴۲۰، افزون خواهد بود.