• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۱۳.۰۴.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

در طی ۱۲ هفته ی اخیر، شاخص دلار ایالات متحد در حال نوسان سازی مابین، سطوح کانال گرایش های افقی ۹۰.۶۵-۸۸.۴۰ نموداری می باشد. حتی با حساب نفوذ های نرخی کاذب، نرخ نوسانات ارزی دلار در طی ۳ ماه اخیر، بیشتر از ٪۳ افزایش نیافته است. با این وجود افت کلی نرخ ۳ ماه اخیر این واحد ارزی (از ماکسیموم سال ۲۰۱۷ تا مینیموم سال ۲۰۱۸)، بیشتر از ٪۷ بوده و این مساله مبنی بر ابهام فعلی بازار می باشد. در این بین با تضعیف یابی خریداران نیز، مواجه می باشیم.

در این بین می بایست به باریک تر شدن بازه ی نرخی موجود نیز، توجه نمود. چنین امری احتمال بروز جهش نرخی به زود این جفت ارزی را نیز، افزایش می نماید.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری های این جفت ارزی هنوز مابین سطوح کانال گرایش های افقی ۱.۲۵۱۰-۱.۲۱۶۰ نموداری، سیر می نمایند. در صورت نفوذ نرخ گذاری ها به سطوح ۱.۲۲۶۰-۱.۲۲۵۰ نموداری، می توان با تقویت یابی فروشندگان برخورد نمود. در حوالی این سطوح با عبور خط ترند گرایش های کلی نیز، برخورد می نماییم.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

با توجه به دست یابی اخیر نرخ گذاری ها به سطح ۱.۴۲۷۵ نموداری، همواره می بایست از بازگشایی معاملات خرید این جفت ارزی، اجتناب ورزید. اما ادامه یابی افزایش های نرخی تا سطوح ۱.۴۳۴۵-۱.۴۳۴۰ نموداری نیز، امکان پذیر به نظر می رسد.

از نظر کلی، احتمال ادامه یابی افزایش های نرخ گذاری های این جفت ارزی، در چشم اندازی بلند مدت، افزون می باشد. با توجه به تهی بودن پیش زمینه ی اخبار امروز بریتانیا، چگونگی تحرکات آتی نرخ این جفت ارزی وابسته به نوسانات ارزی دلار خواهد بود.

ساعت ۲۲:۰۰ واحد ارزی پوند استرلینگ بریتانیا - سخنرانی رئیس بانک مرکزی اروپا، مارک کارنی

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها توانستند بر فراز سطح پشتیبانی کانال افزایشی موجود در نمودار این جفت ارزی، تحکیم یابند. در این بین لازم به یاد آوریست که در همین حوالی نیز با عبود خط بالایی کانال گرایش های افزایشی، برخورد خواهیم نمود.

در این بین لازم به یاد آوریست، مه سطح مقاومت ۱۰۷.۸۵ نموداری، می تواند مانع رشد آتی نرخ گذاری های این جفت ارزی گردد.