• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۲۶.۰۲.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری ها هنوز در چهارچوب کانال افقی ۹۶.۴۰-۹۶.۱۰ نموداری سیر می نمایند. شکست مرز پایینی این کانال می تواند با افت مابعد نرخ گذاری ها، تا سطوح ۹۵.۶۵ و همچنین ۹۵.۳۵ نموداری نیز، همراه گردد. اما تا قبل از شکل گیری چنین افتی، می توان با ادامه یابی تحکیمات کلی دلار رو به رو بود.

چگونگی نرخ گرایشی آتی دلار، پس از خروج نرخ گذاری ها از چهارچوب کانال افقی یاد شده، امکان پذیر خواهد بود. تنها عامل از سر گیری افزایش نرخی این واحد ارزی، تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۹۶.۵۰ بوده که می تواند رشد مابعد دلار، تا سطوح ۹۶.۷۵ و همچنین ۹۷.۰۵ نموداری را نیز، به دنبال داشته باشد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

در پی اصابت نرخ گذاری ها با مقاومت ۱.۱۳۷۰ نموداری، گرایش افزایشی انعکاس یافت و نرخ گذاری ها بر فراز بازه ی نرخی ۱.۱۳۲۵-۱.۱۳۲۰ نموداری استحکام یافته اند. به منظور اجرای معاملات میان روزی می بایست تا خروج نرخ گذاری ها از چهارچوب کانال افقی ۱.۱۳۷۰-۱.۱۳۲۰، صبر نمود. در صورت شکسته شدن مرز بالایی این کانال می توان با ادامه یابی رشد دلار تا سطوح ۱.۱۴۱۵-۱.۱۴۱۰ و حتی ۱.۱۴۷۵-۱.۱۴۷۰ نیز، برخورد نمود. اما در صورت شکست آتی پشتیبانی ۱.۱۳۲۰، بر احتمال افول مابعد نرخ یورو، تا سطوح ۱.۱۲۷۰-۱.۱۲۵۰ نیز، افزوده خواهد شد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

پوند استرلینگ در حال تحکیم یابی است. چرا که ترزا می، به توافق حتمی پارلمان بریتانیا با پیشنهادات اتحادیه ی اروپا در رابطه با برکسیت میل داشته و همین امر مثبت نیز،‌ تحکیمات ارزی پوند را به دنبال خواهد داشت. با این وجود احتمال شکل گیری کاهش کوتاه مدت نرخ گذاری ها همواره موجود می باشد. و تا قبل از تحیکم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح مقاومت ۱.۳۲۰۰ نموداری، می بایست از بازگشایی معاملات خرید این جفت ارزی بازداشت.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

در پی نفوذ کاذب نرخ USD/CAD به بازه ی نرخی ۱۱۰.۹۰-۱۱۰.۸۰ نموداری، با از سر گیری افزایش دوباره ی نرخ گذاری های این جفت ارزی، مواجه شدیم. اما اخیرا نرخ گذاری ها از ماکسیموم ۱۱۰.۸۰ نموداری انعکاس یافته اند و تنها عامل رشد نرخی آتی این جفت ارزی، تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز این سطح به شمار می رود. در صورت شکست آتی سطح پشتیبانی ۱۱۰.۳۰ نموداری می توان با افت مابعد نرخ دلار برخورد نمود. تا قبل از بروز چنین سناریویی می توان با ادامه یابی رشد نرخ گذاری ها، تا سطح ۱۱۱.۴۰ نموداری رو به رو بود.